MG ZS mokra zadni sedacka
MG ZS mokra zadni sedacka
Zdravim , po zime jsem myl podvozek v automycce a potom jsem zjistil ze mam mokrou sedacku z leve strany a v kufru bylo trochu vody. po vyndani sedacky jsem zjistil ze chybi takovej malej gumovej spunt. z jedne strany tam je a z leve neni. nevite kde by se dal sehnat a popripade jakej je jeho presnej nazev ?
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Re: MG ZS mokra zadni sedacka
Mám ještě kus podvozku. Dej fotku, jestli tam bude vytáhnu ho. Ale je to divné většinou tu špunty vedou do dutin
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě do ZS do stejnejch míst teče zadním oknem, přesněji levým spodním rohem okna při pohledu zezadu na auto. Protejká to nosníkem nad kufrem a letí to jak do kufru tak dopředu pod sedačku po výztuze pod opěradlem

Kluci, po těch letech bývá ten tmel na skla seschlý, ztvrdlý a tím, jak se to auto kroutí, tak se sklo pomalu odlepuje, nebo v tmelu vznikají trhlinky. Tedy buď kolem skel oddělat lišty a přetmelit to menší vrstvičkou a nebo nejlépe sklo vyříznout a nalepit znova. Je to úplně běžná věc a jedna ze zásadních příčin, proč stará auta tak reznou - prostě a jednoduše do nich zatéká tam, kam vůbec nemá.
to ne , oknem mi tam nezateka, po vyndani zadni sedacky tam proste chybela gumova krytka o velikosti cca 2.5 x2.5 cm a skrz tu diru vidim silnici.
-
- Kontaktovat uživatele:
Do kopce voda většinou neteče, akorát v Austrálii
Spíš jí někdo vyndal aby voda odtejkala

Spíš jí někdo vyndal aby voda odtejkala

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Do kopce teče, když tam nacáká při jízdě na mokru/v dešti. Pokud ten otvor není vyspádovaný (jakože nemusí, ale nevím jak to tam přesně vypadá), tak to tamtudy samo ven už nevyteče, ale vesele to tam plesniví pod sedákem.