Zkouška ZS
Re: Zkouška ZS
No to sice jo, ale pak je ti ten zapsaný motor stejně k prdu...
Ty brzdy, předělaný okruh, výfuk a široké ET je fakt příliš okaté...

Škoda že sem vás nestihl, v neděli jsem se taky mrcasil kolem Brna. Jinak víkendy se pohybuju Velké Bílovice, Brno, Blansko, v týdnu Kladno 

Tak to buď v klidu.... Josepe se nakonec neozval, takže nic nebylo. Není to zrovna pěkné takto opovrhnout ochotou druhých... Ale třeba měl nějakou vážnou omluvu 

Nu Josepe se neozval vůbec
Stát se mohlo cokoliv, těžko soudit, tudíž se necháme překvapit jestli z něho ještě něco vypadne

Stát se mohlo cokoliv, těžko soudit, tudíž se necháme překvapit jestli z něho ještě něco vypadne

Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu
2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu

Pánove velice, převelice se vám omlouvám že jsem to tak zamáslil ale vlezli mi do toho nějaké potíže a tak řešit nějaky auto nebylo zrovna prioritou, tak a ted k věci, všechno už mám vyřešené a ted už se jen čeká na to jak se rozhodnu a proto bych tohle vlákno chtěl obnovit a popřípadě se teda domluvit konkrétně na nějakém srazíku
takže pokud mi ještě budete věřit zkuste sem napsat kdy by vám to vyhovovalo, přes týden bych si chtěl pro ZS zajet
) předem díky