Moje MG ZS
Re: Moje MG ZS
No takovou tezkou techniku bych potreboval na Kupecko... kosmetiku to snad nikdy nevidelo a ty tupky uz ani rucne rozlestit nejdou... tatka doma vibracni brusku ma... toz zeby stacil jen nejaky nastavec na to?
Trundo, dá se to slušně i bez těžký techniky. Máš-li vrtačku s plynule měnitelnými otáčkami, slušným výkonem, koupíš nástavec na který se přes suchý zip připevní molitan, pár leštěnek a vosků a můžeš začít....
Když máš lak v dobrém stavu, stačí jen voskovat. Matný zašlý lak rozleštíš vhodnou leštící pastou jen jednou a při dobré následné péči (voskování) už to nemusíš opakovat.

Když máš lak v dobrém stavu, stačí jen voskovat. Matný zašlý lak rozleštíš vhodnou leštící pastou jen jednou a při dobré následné péči (voskování) už to nemusíš opakovat.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Toz to ja vim co za kosmetiku pouzit... kdo byl na svatbe, videl Labut ve sve nejvetsi krase
Problem ja na Kupecku, kde to nikdy nikdo nelestil a ani cistic laku nepomaha... jsou na tom takove male tupky, a nejdou dolu na cisticem, ani lihem a ani odstranovacem asfaltu... proste je to zatvrdly jak prase... jediny cim se to da sundat, tak to narusit mechanicky, coz je fakt k zblazneni, kdyz je tim auto doslova poseto... proste to za ty roky na laku totalne vytvrdlo... tim cisticem se to da pouze tehndy, kdyz ten tupek lestim a lestim a lestim... hruza... takze nejaka mechanika by na to snad pomohla... jo a prijde mi, ze kdyz jsem to voskoval, tak to ten vosk doslova vcuclo, jak to melo pokozku suchou a dehydratovanou
Mel jsem chut vosk nanaset hned nekolikrat
... to jsem si hral jen s vikem kufru...

- Petr.stefl
Sháním dobrou lakovnu aut.Nejlépe Jižní Čechy nebo Vysočina.Ví někdo o něčem?Dík!
Bývalá auta: Rover 45, MG ZS 180, Mazda 6, Mazda 6 MPS, Mazda 3 BL
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
- Petr.stefl
Ještě dotaz,má někdo zkušenosti s V6,když se přehřívá?Hlavně v koloně a teď v těhle vedrech i po dálnici?Jestli je to termostatem nebo čidlem teploty kapaliny? 

MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
... Doufam ze ne pro sebe!?!?...
- Petr.stefl
Pro sebe!
potřebuju zatmelit a nalakovat:
Přední spoiler=zajíc.
Pravej boční spojler=dětský sáňky.
Levej "C" sloupek= opřený starý vchodový dveře v bouřce vedle auta nejsou dobrej nápad.
Jj provoz něco stojí.

Přední spoiler=zajíc.
Pravej boční spojler=dětský sáňky.
Levej "C" sloupek= opřený starý vchodový dveře v bouřce vedle auta nejsou dobrej nápad.
Jj provoz něco stojí.

MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
Uf
.... Ja uz na takove skrabanecly kaslu, protoze to bych nedelal nic jineho.... Az pujdou roverci do duchodu, tak ty kosmeticky vady opravim naraz
.... I kdyz z Kupecka su nestastny, pac na te tmave barve je vsechno tak silene videt, ze by to nejlepe potrebovalo celolak .... Jenze to uz pak nikdy nebude ono 

- Petr.stefl
Právě,že už se toho takhle sešlo víc,tak to udělám naráz a bude to.Hlavně po tom karambolu s dveřma prasknul i lak,tak to začíná reznout
Dáš originál celolak v pořádný lakovně a ne někde v garáži.A bude to lepší jak nový ne?
Z veteránů taky udělají nový auta.

Dáš originál celolak v pořádný lakovně a ne někde v garáži.A bude to lepší jak nový ne?

MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ