Podla toho co som ja doteraz cital, nemyslim, ze by sa to malo pokazit nevyhnutne kazdemu. Je to sice jeden z castych problemov, ale objavuje sa aj u novsich aut (menej km) - takze zalezi ake budes mat stastie. Casto to byva pokazeny len motor co pohana VIS ventily (stoji cca 50 GBP) alebo nejaka ina "drobnost". Netreba vzdy hned menit cely system sania za 600 GBP. Pozri napr. tu:
http://forums.xpowerforums.com/showthread.php?t=42568
Moje 3 kusy ZS180 mali najazdene: 60tis, 80tis a teraz mam 105tis km a ziadny problem s VIS. A konecne som si zistil, co to vlastne VIS je: variabilna dlzka potrubia sania (
Variable Intake/Induction System). T.j. pri tych 4000rpm sa otvoria (alebo uzavru?) VIS ventily a zmeni sa dlzka potrubia sania.
Tak som rad, ze Zemi sa pridal so spotrebou na moju stranu. Tak sa zda Petre, ze tej zabavy si s tymto autom este az tak moc neuzivas

Minuly tyzden som bol vyskusat
novy slovensky okruh - paraaada! Na 180km co som odjazdil na okruhu bola spotreba okolo 19l/100km. Bola to moja prva jazda na okruhu, jedny hodiny do blata vedla trate

, ale inak vysledny najlepsi cas je na prvy raz myslim celkom slusny - 4. najlepsi v kategorii do 200k
(vysledky tu).
A plne suhlasim so Zemim. Za tu ceno ako sa da ZS180 kupit, absolutne nema konkurenciu, co sa zabavy a pozitku z jazdy tyka. A pritom je to plnohodnotny "rodinny sedan" s velkym kufrom

.
Zemi, aku mas vysku podvozku? Skus zmerat od zeme po opierku na zdvihak pod dverami vodica - porovname. Mas tam aj nejake ine upravy ako tie Xpower tlmice?