MG ZS 180 mk1 (Conversion T16)
Re: MG ZS 180 mk1 (Conversion T16)
Jo ten silentblok je sviňa... ty tam vlastně máš uložení jakoby z obyč dvoulitra v čtyřstovce, že? Tomu silentbloku se nelíbí tvrdej podvozek a moc silnej motor... měl bys lépe vymezit náklon motoru (předpokládám ze kolem toho ůchytu silentbloku máš ten vymezovací drát), protože ty origo gumy jsou dost žvejkačky a ten krouťák co tam teď máš to žvejkne fest... né nadarmo v Turbo Coupe to uchycení bylo udělaný mnohem festovněji, než s jinýma motorama....
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo mám to jak říkáš, ale třeba na Turbákovi, než jsem tam dal vyráběnej závodní silentblok, byl úplně utrženej ten šteft z tý spodní gumy a taky to nic neudělalo, ledaže by už to bylo dávno vyteklý, spíš to vypadá, že ten V6 sil. je dělanej na nějakej jinej pohyb a zátěž, jinak si to neumím vysvětlit, ujel jsem s tím asi 5km
No ono se to utrhne po každý různě... viděl jsem jen vytržený horní šroub, vytržený šroub, kdy to i vyteklo, ale i úplně celý řupnutý a vyteklý.... Co koukám do katalogu, tak mezi motorama je v tom rozdíl, tak asi to bude různě dimenzované.... no jak říkám, v tvém případě bych lépe vymezil vůle v těch podélných ramenech....
A tu říkáš že jen prasklo tělo? No tak to spíš na něm byla moc velká váha...
A tu říkáš že jen prasklo tělo? No tak to spíš na něm byla moc velká váha...
- Roman620ti
No mohla to bejt třeba jen náhoda a odešel stářím, jeden mi taky začal vytékat a další dva byly urvaný z gumy (šteft). Nakonec jsem kupoval nový, ale zajímalo by mě, jaký rozdíl je mezi naftovým a tíčkovým, mají odlišné čísla a vzhledově sou k nepoznání.
2x Rover 620ti
Jiný poměr guma/náplň?
-
- Kontaktovat uživatele:
Jenom zevnitř tou malou dirkou začla stříkat kapalina...Je to nejspíš nějak jinak dimenzovaný
No to je pravděpodobně plnící otvor, který asi povolil... no tak uvidíš co udělá další... nicméně i já přemýšlím o tom, že bych tam ten motor dal do tužších silentbloků...
To jakože přestavba číslo 2 

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Ee... jen silentbloky od Powerflexu.... ale na to asi nenašetřím 

Já už se lekl, že chceš do svého kupé místo VVC dávat Tíčko a ty jsi psal o silentblocích 

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
-
- Kontaktovat uživatele:
ja som menil vsetky silentbloky na ZS malo 7 rokov a zmena je citelna (hlavne silentbloky na prednom spodnom ramene trpi na zlych cestach).... sada vysla na cele auto 200e , energy suspension z USA na hondu .
Energy je taky varianta...
-
- Kontaktovat uživatele:
Nenajdeš někde link odkud jsi to kupoval? klidně bych se na to podíval.
Trundo, já si je nechával dělat, v domnění, že to vyjde levnějš a docela o tom pochybuju, platil jsem jenom za ten kuželovej asi 1900kč
Trundo, já si je nechával dělat, v domnění, že to vyjde levnějš a docela o tom pochybuju, platil jsem jenom za ten kuželovej asi 1900kč
Aha koukám, že Powerflex ten hlavní silentblok nemá....
-
- Kontaktovat uživatele:
KIT JE energy suspension 1618103G , KUPIL SOM HO CEZ AMAZON, V PRACI MAM LINK TAKZE TO NEPOSLEM DNES, STAL 130usd+ DORUCENIE + CLO, VYSLO TO PRESNE 196E, NESEDIA TAM AKURAT SILENBLOKY NA SWAY BARS LEBO TIE SU NA zs VACSIE , ALE MYSLIM ZE ORIGINAL JE OK, LEBO NENI TOLKO NAMAHANY CIZE SKODA PENAZI HO MENIT. vSETKY SA DAJU NALISOVAT ZVERAKOM CIZE NENI PROBLEM.