tak zatím s mojím MG ZS zatím nebyly nějáké problémy o kterých bych nevěděl, ale nedávno jsem zkoušel vytáhnout ručku na "max", jelikož mi jinak auto nedrželo a ujíždělo. Tak jsem se rozhodl ji zkusit vytáhnout úplně nahoru a co se nestalo, tím jak se zřejmě dlouho nepoužívala, tak se mi kousla a nechce se mi vracet (konkrétně jen na zadním kole za řidičem). . Přišel jsem na to tak že auto zvláštně přibržďovalo a zatáčelo ke straně. Poté jsem zastavil u kruháče a zacítil jsem smrad a trošku kouř, tak jsem to píchl k benzínce a zjistil, že to kolo je horký jak svině a že se ona ručka kousla. Jelikož to možná vypadá, že to nebude jen tou ručnou, ale celkově to kolo přibržďuje a já to tou ručkou jen dorazil. A můj dotaz zní, viděl jsem zde sekci se zaměnitelnými díly a našel jsem tam něco, že se tam dají dát brzdy (myslím tím komplet) z BMW 36 nebo 46, ale už jsem tak něják nezjistil, jestli je to všeobecně pro MG a nebo jen pro některá. Popř. neřešil někdo z vás už takhle brzdy ? Hádám, že tu je ještě možnost repasu brzd, ale na to bych také rád věděl váš názor