Hodlám vyměnit své BMW 528i (začíná malinko koroze - RV.98 a 300tis v těle - a čeká ho spojka atd., takže radši výměna) za něco malinko zachovalejšího, do čeho by mi nevadilo vrážet dál peníze. Po hledání zachovalé 75 jsem se dostal k ZT a ZS (mojí dávné lásce). Trochu mě zarážejí ceny
některých kousků a než se vyrazím podívat do SRN, rád bych se o ZS dozvěděl, co nejvíc. Pár let už dělám do aut, takže omáčku znám. Co by mě ale zajímalo a nikde jsem se nedozvěděl je, na jaká konkrétní místa a kompenenty juknout, abych nekoupil auto před smrtí. Lecos jsem tu našel o sání. U toho v případě, že nebudou projevy zvukové, ale jen úbytekem výkonu asi moc nepoznám, když nemám moc s čím srovnat. Není někdo s ZS z Prahy nebo okolí ochoten nechat mě kouknout pod kapotu a svést mě?

Tohohle jsem našel nedaleko ode mne, takže se tam brzy chystám na kontrolu, ale v případě, že bude OK (čemuž moc nevěřím), tak bych moc rád porovnání s dalším ZS.... http://www.sauto.cz/osobni/detail/mg/zs ... oFrom=list .... neznáte ho někdo?