MG ZT 2,5 V
-
Re: MG ZT 2,5 V
pěkné . Je zima, to auta bohužel snad ani nemá cenu mýt .
Těším se na výsledek včetně rámečků.
Těším se na výsledek včetně rámečků.
Jj, je fajn na autě nechat sůl co nejdéle působit
Ty koncovky fakt víc schovej. Na mě to vždycky působí jako kdyby montér nebyl schopný to pořádně napasovat. Ale jinak fajn
Tys řikal, že ty koncovky stály pálku, že?
Ty koncovky fakt víc schovej. Na mě to vždycky působí jako kdyby montér nebyl schopný to pořádně napasovat. Ale jinak fajn
Tys řikal, že ty koncovky stály pálku, že?
jj koncovky se víc zastrčí a ještě se domontuje ten tlumič. Už jsem ho večer objednal. Dám tam střední tlumič z R75. Koncovky stály myslím 2.800,- za 1pár...
Ok ... vyrobím si je z tenkostěnného nerezu
-
Celkem mě zajímá jak to zní než se do toho taky budu pouštět. Snad se někde potkáme
No jestli to chceš slyšet ještě bez toho tlumiče, tak bys musel přijet v neděli na kafčo jelikož v úterý už se tam bude ten tlumič dodělávatboogiedrummer10 píše:Celkem mě zajímá jak to zní než se do toho taky budu pouštět. Snad se někde potkáme
-
To nestihnu pro změnu budu dělat taky na autě a ještě k tomu na baráku . Dáme kafčo jindy. Poslechnu i s tlumičem
Tak prozatím to u mě vyhrála stříbrná barva na Al disky. Uvidíme až je po montáži tlumiče v úterý namontuji na auto
-
foto foto sem! Hned v úterý
Tak konečně hotovo, teda ještě se bude celé potrubí natírat stříbrnou vypalovací, ale na to už dnes zase nezbyl čas.
-
Mooooooc pěkný!!!! Gratulace k pěkně odvedené práci.
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Pekne ale ted by to chtelo jeste nastrikat spodek mas to pekne porezle
No to by Jardo chtělo, ale já to bohužel časově nestíhám... Nechtěl by ses toho prosím ujmout ?
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
To je snad jedine co nedelam .Pouze na mojich vozidlech ,ZT jsem si strikal nedavno a nakonec jsem rozdelam komplet celou zadni napravu ramena nechal opiskovat nechat to jeste rok tak je KO
Rámeček supr... to jsi dotáhnul do celkem pěkného stavu a jestli to vydrží, tak všechna čest za odvahu
Křídlo už jsem komentoval, tak mlčím A ty různý pneumatiky raději nevidím
Křídlo už jsem komentoval, tak mlčím A ty různý pneumatiky raději nevidím