Absolvoval jsem dnes tak trochu zbytečnou cestu k Jičínu na jedno MG ZT-T tourer cdti, Auto i majitel se z fotografií a telefonické domluvy jevili celkem spolehlivě...
No přijel jsem tam a majitel auta sympaťák a pohodař... Jen to auto už pokulhávalo... Začnu interiérem... Chybějí některé plasty, pprasklá palubka, apod. Exteriér z dálky velmi krásný. .. ale z blízka už horší. .. každé okno jiný rok výroby, krom střechy celolak a to né zrovna moc šikovně udělaný. .. zadní díl výfuku ko, Kotouče-no ještě jsem neviděl tak sjeté, nicméně brzdilo i přes to velmi dobře. Alu Krásné, ale pneu cca 30%... Na druhou stranu chválím motor spojku a převodovku aj podvozek, až na drnčení pár plastů v interiéru jen ticho... motor krásný chod bez padání do nouzaku, plynulý nastup až do konce, spojka fajn, převodovka přesná... Má najeto cca 219tiskm. Serviska neorigo pár papíru se záznamy z ital...
I přes fajn majitele a jeho paní, bohužel musím napsat, že kdo hledá Hezký ZTčko... tak ať si raději ušetří cestu.
upozornění na jedno MG ZT-T Cdti
-
Re: upozornění na jedno MG ZT-T Cdti
Na druhou stranu není za špatný peníz a mušky se dají vychytat...
No... asi bych auto musel zavřít na měsíc do garáže a všude rozvěsit obr mucholapky... 
Né, teď vážně. .. Pro někoho komu nesejde na tom, že je auto po celolaku, kterýmu dávám tak rok, než se začne loupat, tak proc nee... Auto mu udělá parádu. ..
Ale na vlastnění delší doby... by asi člověk začal koukat...
"Dobrou cenu" si za takové auto představuji trochu uplně jinačí... Ale když se ho někdo ujme... jedině dobře. .. ono každého MG je škoda aby stálo a smutně koukalo jak případný nový majitel přijede a odjede...

Né, teď vážně. .. Pro někoho komu nesejde na tom, že je auto po celolaku, kterýmu dávám tak rok, než se začne loupat, tak proc nee... Auto mu udělá parádu. ..

Ale na vlastnění delší doby... by asi člověk začal koukat...

"Dobrou cenu" si za takové auto představuji trochu uplně jinačí... Ale když se ho někdo ujme... jedině dobře. .. ono každého MG je škoda aby stálo a smutně koukalo jak případný nový majitel přijede a odjede...

-
to je pravda, bohužel jich v ČR moc není, tak bude žít dál.