Novej kousek v ČR
Re: Novej kousek v ČR
No to je motor od motoru a vůbec záleží na tom, jak je to naladěné od výroby. A MG mělo své modely hodně dobře naladěné. Třeba u ZR 160 jak dáš cokoli kolem neoriginálního, včetně sání, nebo katalyzátoru fuč, tak výkon jde dolů, pokud se nepředělá mapa. Takže jestli se chceš do něčeho pouštět, tak rozhodně i s měření před a po na brzdě. Bez přemapování to ale nebude moc dávat smysl.
Každopádně pořád si myslím, že nemá smysl u tak těžkého auta typu limuzína honit nějaké poníky. Nasypeš do toho peněz jak hrom, ale vzhledem k té šílené váze auta to bude mít prd efekt. Stejně tě pak potahá kdejaká dvacet let stará, ale o půl tuny lehčí Honda Jestli si s tím chceš takto hrát, tak si pořiď ZSo, kde je ten potenciál mnohem jinčí. ZT je prostě parník na dálnici a ne závodnička
Každopádně pořád si myslím, že nemá smysl u tak těžkého auta typu limuzína honit nějaké poníky. Nasypeš do toho peněz jak hrom, ale vzhledem k té šílené váze auta to bude mít prd efekt. Stejně tě pak potahá kdejaká dvacet let stará, ale o půl tuny lehčí Honda Jestli si s tím chceš takto hrát, tak si pořiď ZSo, kde je ten potenciál mnohem jinčí. ZT je prostě parník na dálnici a ne závodnička
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
No vytahane rozvody ,V6 na remen a ne zetaz tak nejake vytahani nehrozi jedine strhnuti zubu nebo roztrzeni remene
-
Super , vítám takéto věcné příspěvky. Kazdá drobnost k vylepšení je vítána klidně bych do toho výfuku a svodů šel..... nebo sakra postavte kompresor nebo turbo at to můžem vobšlehnout
Několikrát jsem to tu psal, je tam podvozek z E 46 když se krapet poladí tak to jde ...... Já to po brzdách vidím na vzduch, ale to je jiná písnička
Několikrát jsem to tu psal, je tam podvozek z E 46 když se krapet poladí tak to jde ...... Já to po brzdách vidím na vzduch, ale to je jiná písnička
No když při napínáku na maximu jeho rozsahu ti jde řemen ještě hodně (opravdu hodně) zmáčknout rukou tak je někde něco špatně ne? I ten řemen se vytahá... proč by tam byl jinak napínák?lenham3 píše:No vytahane rozvody ,V6 na remen a ne zetaz tak nejake vytahani nehrozi jedine strhnuti zubu nebo roztrzeni remene
Vytáhnutí řemene je opravdu nesmysl, bo to by pak byl obecný problém, který by znemožňoval používání řemene.
Napínák je tam jen kvůli montáži, kdy se jím řemen předepne a napínák se zaaretuje. Takže jestli byl řemen moc dlouhý, tak to spíš někdo koupil špatný no a úplně klidně mohl rozvody nastavit třeba o zub špatně. A nebo... Nebyly třeba moc zbroušenéo hlavy? Jsou experti, co jsou schopni hlavu líznou tolik, že pak by na dvou hlavách už ten rozdíl na řemenu mohl být opravdu hodně velký ještě i třeba ve spojení se špatným těsněním.
Napínák je tam jen kvůli montáži, kdy se jím řemen předepne a napínák se zaaretuje. Takže jestli byl řemen moc dlouhý, tak to spíš někdo koupil špatný no a úplně klidně mohl rozvody nastavit třeba o zub špatně. A nebo... Nebyly třeba moc zbroušenéo hlavy? Jsou experti, co jsou schopni hlavu líznou tolik, že pak by na dvou hlavách už ten rozdíl na řemenu mohl být opravdu hodně velký ještě i třeba ve spojení se špatným těsněním.
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Trunda to řekl za mě
-
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Sice taky nepatřím mezi fanoušky tuningu (asi proto, že příliš hodně upravených exemplářů postrádá špetku vkusu) a svoje auto bych takhle neupravoval (už z praktických důvodů), ale tenhle je fešák. Dojedeš zase na nějaký sraz?
-
- Kontaktovat uživatele:
Aspoň to má hlavu a patu
-
Určo se někde objevím,Olomouc, Rajhrad, Břeclav uvidíme jak to bude vycházet
No rozvody špatně nastavený byly, to jsem si jistej... proč byl řemen dlouhej, je mi teda záhada... hlavy stažený nebyly. Nicméně napadla mě jedna teorie - kvůli problémům s termostatem (s tím jsem to už koupil) to mohlo bejt uvařený (předchozí majitel "nic nevěděl" o úniku vody). Je možný, že by se ty hlavy zkroutily tak, aby to mělo takovej vliv??? A jak bych vůbec poznal, že to uvařený bylo (motor už odpočívá "v pokoji")...Trunda píše:Vytáhnutí řemene je opravdu nesmysl, bo to by pak byl obecný problém, který by znemožňoval používání řemene.
Tak v tomhle si jsem jistý, že to uvařením rozhodně nebylo
Mimochodem asi by bylo fajn diskuzí o tvém autě neplevelit toto téma Jestli chceš, tak můžeme tuto diskuzi přenést do tvého tématu.
Mimochodem asi by bylo fajn diskuzí o tvém autě neplevelit toto téma Jestli chceš, tak můžeme tuto diskuzi přenést do tvého tématu.
-
Trundo - myslím že by bylo fajn
A jeden aktuální příspěvek z cest
A jeden aktuální příspěvek z cest
Jak jsi k tomu přišel? Ten široký ráfek tomu asi taky moc dobře nedělá
Jo to klidně můžem.... Nechtěl jsem jen aby zanikla souvislost... tímto se omlouvámTrunda píše:Tak v tomhle si jsem jistý, že to uvařením rozhodně nebylo