Novej kousek v ČR
- djmicho
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novej kousek v ČR
Aby se to pak vůbec rozjelo, přece jen ten kroutící moment a počet koní není nijak závratný 

Provozovatel maloobjemového dieslu (3222ccm)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty woe, tohle už nikdo nemůže složit 

Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
MG ZT-T 190 Trophy Blue - EX Trundovic
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
Určitě by bylo zajímavé pak s autem zajet na váhu
Se mi líbí, jak jsou lidi tak šíleně rozdílně úchylní. Hledím a kroutím hlavou na ten extrém mega reproduktoru mířícího na řidičovu hlavu. Přičemž já sám extrémista, kdy absolutně a totálně nesnáším a neprovozuji rádio během jízdy v autě. Protože z řidičského hlediska to považuji jednoznačně za zlo snižující pozornost řidiče a vůbec bych neměl problém prosazovat plošný zákaz poslechu hudby (obzvášť rádia) při jízdě
Jsem přesvědčen o tom, že by se citelně snížila nehodovost. Dokonce jsem sám na sobě dělal pokus, kdy jsem vypozoroval to, že při poslechu rádia jsem se po cestě z práce cítil výrazně zničenější, než když jsem se věnoval pouze řízení.
Ale já Jirkovi tu úchylku neberu
Dělá mu to radost, mě zas dělají radost jiné věci 

Se mi líbí, jak jsou lidi tak šíleně rozdílně úchylní. Hledím a kroutím hlavou na ten extrém mega reproduktoru mířícího na řidičovu hlavu. Přičemž já sám extrémista, kdy absolutně a totálně nesnáším a neprovozuji rádio během jízdy v autě. Protože z řidičského hlediska to považuji jednoznačně za zlo snižující pozornost řidiče a vůbec bych neměl problém prosazovat plošný zákaz poslechu hudby (obzvášť rádia) při jízdě

Ale já Jirkovi tu úchylku neberu

-
- Kontaktovat uživatele:
Trunda: Takže ty neznáš ten pocit, když vyhulíš nějakej hit z rádia Beat (třeba živák Another One Bites The Dust od Queen) na plný koule?
To ti hned přijde, že to auto vlastně ani nepotřebuje motor...
Samozřejmě že tohle neprovozuju běžně, ale občas to bodne. A naopak dobrá muzika mně spíš nakopne, než by unavila...
To ti hned přijde, že to auto vlastně ani nepotřebuje motor...

Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroje ND
Nicméně člověk nemusí být ani psycholog aby selským rozumem pochopil, že prostě a jednoduše víc vjemů do lidského mozku způsobuje to, že se nemůže věnovat jednomu vjemu na 100%. Ano, do určité míry lze si zvyknout a snížit tak zatížení mozku vedlejším vjemem, ale pořád existuje něco jako podvědomé vnímání, které nejde dost dobře omezit, které tedy pracuje pořád a bere si tak výkon mozku. A zrovna ten výkon, který je potřeba pro rychlý postřeh. Existuje mnoho studií, které to budou dokazovat viz. blábol na idnesu http://auto.idnes.cz/hudba-v-aute-pomah ... 00M138Y01B ....
Ale ano, stejně tak je pravda a logické, že naopak třeba v momentě, kdy je člověk určitým způsobem unavený a hudba ho může probrat. Ale tohle nebude fungovat v případě, že se takto člověk stimuluje běžně
Ale jo... sem tam si v garáži taky pustím nějakou pecku, ale jen pro ten pocit Harman Kardonu a abych z repráků vyhnal breberky
Ale ano, stejně tak je pravda a logické, že naopak třeba v momentě, kdy je člověk určitým způsobem unavený a hudba ho může probrat. Ale tohle nebude fungovat v případě, že se takto člověk stimuluje běžně

Ale jo... sem tam si v garáži taky pustím nějakou pecku, ale jen pro ten pocit Harman Kardonu a abych z repráků vyhnal breberky

-
souhlasím s Michalem. Dobrá hudba na kvalitní aparatuře a zejména v autě, kdy tě nikdo neruší je nejvíc
Ale proti gustu..

-
Pořád stavím
to jen tak ze jsem se na to nev.
Koupil jsem taky novou hračku
Moc MG na vzduchu asi nebude...... tak na jaře jedno v ČR 

Koupil jsem taky novou hračku

Ty jo
Krom tedy možnosti si auto snížit, jaký to má dopad na jízdní projev?

- djmicho
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle bude už jen čistě "show car" jízdní vlastnosti budou tragický pokud teda nechce ještě dělat ramena na zakázku, stabíky atd aby dorovnal komplet geo 

Provozovatel maloobjemového dieslu (3222ccm)