MG ZT T Náchod ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: MG ZT T Náchod ?
Jojo může bejt, ale zkus v tom mapování vytrvat a časem snad uvidíš že ne vždy se to liší o tak moc.
-
Prdím na to! jezdí to pěkně a těch 10,5litru je na atmosférický 2.5litr v poho.Včera jsem byl v Mohelnici tak jsem myslel na šumperk
Po cestě domů jsem potkal nějaký Rovry,tak jsem zamával.
Po cestě domů jsem potkal nějaký Rovry,tak jsem zamával.
-
- Kontaktovat uživatele:
No tos moh dojet, mohli jsme poklábosit. Akorát sme si na sebe měli vyměnit telefon abysme se domluvili.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo máš pravdu, psal, pak mi ale došlo že ty motory co mě vůbec nezajímaj možná turbo nemaj, tak jsem se na to zeptal a zjistil jsem že fakt nemaj. Do teďka jsem myslel že maj.
-
To jo!napadlo mě to až při cestě Tak příště s předstihem vyměníme kontaktní udaje.Zítra jedu do Brna objednat přední sklo,začína mi praskat Ještě ,že jsem to připojistil.Tommi_82 píše:No tos moh dojet, mohli jsme poklábosit. Akorát sme si na sebe měli vyměnit telefon abysme se domluvili.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo rád vomrknu ten tvůj nádherně modrej koráb.
Mnoho zdaru s výměnou skla.
Mnoho zdaru s výměnou skla.
-
zdar sklo nový vše v poho z pojistky ted mně čekají brzdy jezdím v poho už jsem nalítal 6 tis. a jsem spokojený motorista.Dokonce jsem s tím mazlem byl už i několikrát na rybách,kufr je super.Ještě dodám ,že jsem tam už i přespal -POHODA
Čus bus všem!
Čus bus všem!
To rad slysim Prosim te, jeste aby se to v tom dobre nespalo... Tak drahou postel jen tak nekdo prece nema .... Ja treba v mem tourerkovi ocenil pri spani bocni vedeni sedacek... Spali jsme tak v nemecku a walesu a celkem se to dalo... Bohuzel v kufru bylo harampadi.... Ale kdyz jsme spali s plne nalozenym autem a bez moznosti sklopit sedacky, tak to bylo peklo... Kor kdyz me cekalo dalsich 1000 km
-
Zdar.Tak k tomu spaní.Byl jsem to provětrat na karneval do bk-klepak a usnul jsem pěkně i v tom mrazu za volantem,puštěný Ska Cubano,samozřejmě nastartovaný a tři hoďky jako v bavlnce.Karneval byl u konce tak jsem šupnul ještě nějaky dokrm a hajdy na kutě do postele leč byl jsem prakticky už vyspán z MG.To byla první kultura letos po silvestru zač. ůnora.Sámo že zpět řídil kolega střízlivý.
Dobré spaní všem a všude!
Dobré spaní všem a všude!
-
MG ZT-T je mé bývalé auto. Prodal jsem jej když mělo 60-65.000km. Do prodeje bylo ve výborném stavu, ale je to Rover s KV6, tak opatrně.
Jezdil jsem hodně DE a prodal jsem protože je na dlouhé cesty tvrdé, při vyšších rychlostech nestabilné (180+ v táhlé zatáčce, pokud foukne nárazový vítr... auto se chce "vznést", ztrácela se kontrola nad řízením).
Se ZT jsem jezdil kolem 11l příměstský provoz, min 10,5L. Tehdy jsem měnil za A8 4,2 Quattro, ta jezdila za míň.
A8 proti ZT přínáší pohodlí, menší servis (99-2002 pokud je z dobrých rukou), i přes motor V8 4,2 310PS má rozhodně menší spotřebu (dálky 160-180km/h 10,5-11,5L), o 100% lepší zážitky
Pak je tady aspekt Quattro které se za volantem musí prostě prožít.
Jezdil jsem hodně DE a prodal jsem protože je na dlouhé cesty tvrdé, při vyšších rychlostech nestabilné (180+ v táhlé zatáčce, pokud foukne nárazový vítr... auto se chce "vznést", ztrácela se kontrola nad řízením).
Se ZT jsem jezdil kolem 11l příměstský provoz, min 10,5L. Tehdy jsem měnil za A8 4,2 Quattro, ta jezdila za míň.
A8 proti ZT přínáší pohodlí, menší servis (99-2002 pokud je z dobrých rukou), i přes motor V8 4,2 310PS má rozhodně menší spotřebu (dálky 160-180km/h 10,5-11,5L), o 100% lepší zážitky
Pak je tady aspekt Quattro které se za volantem musí prostě prožít.
Miro, tohle jeho ZT neni to cos mel ty... to ma jinej klucina a shodou okolnosti jsem ted koukal, ze ho prodava. Ma na nem takove cerno-stribrne disky a stale tu nalepku na kapote cos mel Ty
No audina asi bude mit lepsi rizeni vykonu motoru, tak to pak s tou spotrebou neco udela a kdyz se s takovym motorem nejezdi porad naplno, tak to asi dost usetri... Na druhou stranu musis uznat, ze kdyz uz se na A8 neco meni, tak to financne stoji za to... v tomhle ohledu je asi ZTcko zlate... pricemz tedy chapu, ze kvalita se asi srovnavat neda.... a pak teda asi narazit na dobrou a slusne jezdenou A8cku neni uplne jednoduche... no a nakonec, jsou to asi dva nesrovnatelne svety
No audina asi bude mit lepsi rizeni vykonu motoru, tak to pak s tou spotrebou neco udela a kdyz se s takovym motorem nejezdi porad naplno, tak to asi dost usetri... Na druhou stranu musis uznat, ze kdyz uz se na A8 neco meni, tak to financne stoji za to... v tomhle ohledu je asi ZTcko zlate... pricemz tedy chapu, ze kvalita se asi srovnavat neda.... a pak teda asi narazit na dobrou a slusne jezdenou A8cku neni uplne jednoduche... no a nakonec, jsou to asi dva nesrovnatelne svety
-
Tak to se moc omlouvám
Mé, jiné ZT se prodalo taky k Náchodu a prodává se snad dva roky v inzerci.
Mé, jiné ZT se prodalo taky k Náchodu a prodává se snad dva roky v inzerci.
Koukni na ten odkaz co jsem tu dal... to je na 90% to tvoje... protoze s tim klucinou, co to mel se znam - jezdil i na srazy a rikal, ze to jeho ZTcko je po Tobe. A byl skutecne kdesi od Nachodu... ten kus, co se v Nachode prodaval dva roky je ten, ktery koupil fugazi77733 (o tom je toto vlakno) a to Tvoje je opet v Nachodu v bazaru teprv cca 14 dni (nevim proc se ho zbavuje - mel ho celkem dlouho - cca 3 roky) a to proto, ze v tomhle bazaru v podstate prodali uz dve ZTcka, tak se toho nebojej ... je to trosku zamotane, ale je to tak. S Nachodem jsou proste spojeny dve ZTcka