Zase jsem se v tom vrtal - malá příprava na Kokořín.
Měl jsem vzadu u levýho světla prasklej nárazník (už jsem to tak koupil), tak nastal čas ho opravit. Na autě to bylo v horní části rozšklebený tak 1 cm, bohužel nemám fotku...
Tohle ještě není hotové, ještě jsem pokračoval, ale nefotil...
Když byl dole nárazník, zkouknul jsem odtoky ze šíbru, jsou za zadním kolem. Pravej byl trochu zalepenej zevnitř, tak jsem jim radši uřízl to zúžení. Pak jsem zkusil kolem šíbru nalejt trochu vody a u spolujezdce mi to chcalo na koberec. Po vyndání kastlíku jsem zjistil, že to neteče pod palubkou, ale už sloupkem ze střechy, takže sloupek oddeklovat, stínítko a madlo pryč a hurá pod tapec. Byla tam hadička tak napůl nasazená na brčko, co kouká z vany šíbru. Profouk jsem ji, prolil a všechno teklo poctivě z podběhu. Tak šla hadička kam má. Naštěstí šíbr v zavřeným stavu asi těsní dobře, protože voda u spolujezdce nikdy nebyla, a ani ve sloupku a pod palubkou nejsou stopy po tom, že by tam byla.
Když už jsem řešil tyhle odtoky, tak jsem zkouknul přední z přepážky mezi motorem a kabinou. Stěrače a dekly pryč, moc bordelu tam nebylo, čekal jsem víc. Před spolujezdcem bylo nějaký listí, ale odtok ucpanej nebyl. Zato u řidiče to neodtejkalo, ale protože pod posilovačem není nic vidět, tak jsem se to snažil pošťouchnout spodem. Zespoda už to někdo řešil, obě odtokový hadice už měly odřízlý zúžení. Zespoda drát, zezhora hadice s vodou a šlo to. Nejvíc od řidiče toho šlo odtokem u spolujezdce, kam jsem to vyhnal proudem vody. Pak se uvolnilo i to pod posilovačem.
Jo a pylovej filtr vypadal docela čerstvě, tak jsem ho jen vyfoukal a šel zpátky...