Novej kousek v ČR
-
Re: Novej kousek v ČR
Opět trocha času tak menší Upgrade
-
-
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Tak ty světla tam vubec nepasuji hyzdi cely zadek chudak ZT cko ,tak to bylo hezke auto 

Hehe
.... no... schválně jsem se nevyjádřil první a čekal jsem, jestli to taky někoho netrkne a koukám, nemusel jsem čekat dlouho. Ty světla z Roewe mě nějak neurážely. Ale jak jsi k nim dal to křídlo, tak teď už to moc neladí. Bohužel...
Vrátil bych tam originál. Ale vyfoť to někde z dálky venku... takto širokoúhle to dost klame.

-
Sto lidí sto chutí
a vařit to víko fakt nebudu .....

Proč vařit?
Však jen původní světla
... křídlo nechej...

-
No tak to už tedy vůbec ne, světla sou super, celkově auto omladily a hlavně v noci to vypadá neskutečně 

-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Asi prijel cirkus Berousek ,chudak autoschizofrenics píše:No tak to už tedy vůbec ne, světla sou super, celkově auto omladily a hlavně v noci to vypadá neskutečně

-
No no vy paštiky 

Ale co se musí uznat, tak málo kdo má takovou výdrž s námi "paštikáři" tak, jako ty
Budiž ti to ke cti 

-
Trunda píše:Ale co se musí uznat, tak málo kdo má takovou výdrž s námi "paštikáři" tak, jako tyBudiž ti to ke cti

Trunda: vrátím se k tomu že ten motor je slabej.... kolik máš najeto??? Já jak teď vyměnil motor - evidentně za mladší s menším náběhem (údajně okolo 88tis. km) tak to auto dostalo neskutečnou prdu. Samozřejmě ten předchozí (najeto pouze 120t. km) byl asi načatej.... jasně že to neni jen o tom, kolik má najeto, ale i jak se o to ti majitelé před tebou starali.... každopádně tady bude zakopaný pes - nebo alespoň jeho část
Až bude v létě trochu času, tak chci něco o tom motoru nastudovat a trochu ladit.... například výfukové svody mi přijdou odfláknutý (jasně, jsou krátký, všechny stejný, ale například jak se sbíhaj 3-1, tak jsou zúžený a to nevim jestli je dobře..) eko pokud půjde, tak všechny featury zrušit.. atd. atd. No ale přeplňování je přeplňování no. Bohužel Sprintex na obzoru žádnej
(i ty prachy bych za něj dal).
Schizofrenics: přidám se k ostatním - to křídlo a ty světla to dle mého názoru kazí. Ale proti gustu... já mám rád čistější styl jak to bylo předtím. Ale mam na tebe otázku: co tam máš za podvozek ??? Chci svoje snížit, a nemůžu nic sehnat... Dík předem za odpověď.

Schizofrenics: přidám se k ostatním - to křídlo a ty světla to dle mého názoru kazí. Ale proti gustu... já mám rád čistější styl jak to bylo předtím. Ale mam na tebe otázku: co tam máš za podvozek ??? Chci svoje snížit, a nemůžu nic sehnat... Dík předem za odpověď.
Auto má 360 tis. km, motor cca 100 tis. km .... ono to jede fajnově, ale prostě já si dokážu představit víc, protože jsem víc v tomhle autě řídil 
Ty jsi měnil motor i se sáním? Protože nefunkční VISy dělají hodně moc... měl jsem je chvilku nefunkční a po té, co jsem je rozhýbal jsem se až divil, jak velký vliv to má.
Svody by se polepšit daly, ale jinak těch eko blbin zas tolik není. Např. EGR ventil to nemá a tedy krom katalyzátoru je to jen o elektrice. Co bych já udělal, tak změnil mapu, protože mi vadí laxnost reakce na plynový pedál.

Ty jsi měnil motor i se sáním? Protože nefunkční VISy dělají hodně moc... měl jsem je chvilku nefunkční a po té, co jsem je rozhýbal jsem se až divil, jak velký vliv to má.
Svody by se polepšit daly, ale jinak těch eko blbin zas tolik není. Např. EGR ventil to nemá a tedy krom katalyzátoru je to jen o elektrice. Co bych já udělal, tak změnil mapu, protože mi vadí laxnost reakce na plynový pedál.
Sání původní, VISy zatím funkční... ale nové rozvody - původní už byly vytahané, nová spojka - lepší přenos výkonu, atd. Myslím, že třeba ty rozvody udělají opravdu hodně..
Mám k tomu takovou perličku: když ten motor zandavali, tak si hadrem přikryli sání vzduchu u klapky (no, spíš to ucpali) aby tam nešel bordel. Pak dali filterbox, filtr atd. a na hadr jaksi zapoměli
najezdil jsem s tim 250km a nic jsem nepoznal... tak špatně jel ten původní motor. Hadr se podtlakem pomačkal a zůstal před klapkou ale sálo to tak na půl průměru tý trubky. Pak jednou při akceleraci se uvolnil a zamotal do klapky.... po odstranění hadru jsem teprve poznal jak jede 190 koní v 7000 ot./min. 
Pointa toho příběhu je, že s tim hadrem v sání (a nebyla to žádná perlinka, ale poctivej hadr na podlahu) to jelo stejně jako ten původní motor.
Ti týpci, kteří to dělali, tak jezdí autokros - no není to úplně okruhový závodění, ale se stavbou motorů zkušenosti mají... lanařím je, aby mi spočítali komplet výfuk. Zatím se jim do toho moc nechce
Z předchozí (starší) zkušenosti vím, že sání a svody od Lexmaula přidaly na Vectře přes 20 koní... (C20XE motor - Kadett GSi, Calibra 16V, Vectra 2000 16V ... nejlepší motor jaký jsem kdy stavěl, Golf GTi neměl šanci). Takže od komplet výfuku čekám alespoň 10 koní navíc 
Mám k tomu takovou perličku: když ten motor zandavali, tak si hadrem přikryli sání vzduchu u klapky (no, spíš to ucpali) aby tam nešel bordel. Pak dali filterbox, filtr atd. a na hadr jaksi zapoměli

Pointa toho příběhu je, že s tim hadrem v sání (a nebyla to žádná perlinka, ale poctivej hadr na podlahu) to jelo stejně jako ten původní motor.
Ti týpci, kteří to dělali, tak jezdí autokros - no není to úplně okruhový závodění, ale se stavbou motorů zkušenosti mají... lanařím je, aby mi spočítali komplet výfuk. Zatím se jim do toho moc nechce