Keny píše:Nechci se do toho motat s názory. Však nakonec si to stejně každý udělá po svém ale jedno musím. Obezřetnost při řízení by měla být standartem. A pro všechny povinně. A řízení vpravo mi tak nějak problém nikdy nedělalo. Ani jízda vlevo s LHD autem. Jediné co je problém jsou u vozu s RHD všelijaké ty závory s automaty ale holt vystoupím a je to. A do nejmenovanych občerstvení u dálnic holt musím couvat

Ale ono to stejně není moc zdravé se tam stravovat.

Střídám RHD a LHD skoro denně a je to o zvyku.
Kluci,všichni máte vlastně pravdu

Já mám ty auta prostě rád,hraju si s nima už 25 let a nikdy jsem nic nerozebral na díly,a jak jsem psal,naopak je skládal zpátky.A věřte,že to mnohdy nebyly výdělečné akce...Chápu,že jte v situaci,že potřebujete dát svoje pojízdné kusy dokupy za rozumné peníze,jen by ten kanibalismus měl mít nějaké hranice
Tohodle ZT mi přijde prostě škoda.
Keny,ty boduješ!

Mluvíš mi z duše.Já to nestřídám,protože všechna moje auta mají volant vpravo,ale mám naježděno stovky tisíc se všema kombinacema na obou stranách auta i silnice.Ale přesně,obezřetnost musí být za všech okolností.Závory s automaty jsou zábava,když jedu sám tak si to oběhnu s omluvným úsměvem pro auto čekající za mnou,že zdržuju

A do mek káefcé drajvů fakt nejezdím,na to se mám rád
Ať už to dopadne jakkoliv,máme tady hezkou zábavnou,i když pro mně trochu smutnou debatu a fórum jede jako na drátku
A Michale,kdyby ti ukápla slza,vytrhl jsi kabel od flexy na poslední chvíli ze zásuvky budu moc rád.
A díly co kdo potřebuje vám můžu přivézt začátkem října z UK,ať vytížím poloprázdnou dodávku

Jestli jí tedy Keny nezaplníme...?