Zkos pohledat fotku v bile a uvidis ze to je naaaadhera.... navic Roveru a MG v bile barve je po maku...

Tak si taky zatoužím-mě se na ZT i na Roveru nejvíc líbí červená Fire Frost,po té jsem úplně nemocnej a kdyby byla v této barvě nějaká anniversary v dieselu a ještě v bílé kůži a najeto do 50000,bych snad prodal i motorku.A čtyřočko ee,smrdí mě stařinou.TomasH píše:Díky moc všem. Budu trávit večery po internetových bazarech a mezitím zvažovat jakou motorizaci.
To Andern: na to tvé ZT jsem už koukal, opravdu krasavec. Na tomhle modelu MG se mi nejvíce líbí tmavé barvy.
Designem se mi taky líbí asi o něco více facelift ... ale ne nijak zásadně. Pokud natrefím na dobrý kus, rád budu mít i "čtyřočko".
fugazi77733 píše:Mám to moje ještě ani né měsíc a jsem z toho auta naprosto pitomej!!!!!!!!!!!!!!!!Fakt totálně začarovaný zamilovaný do všeho z čeho se to skládá.Prostě jedinečný vozidlo kde jsi chlap vypíná okolní svět a je ve své pohádce šestiválu skvělých jízdních vlastností.........a už dost
http://www.rover-club.net/graphics/owne ... mg2532.jpg
Pohodovou jízdu všem!