ZT 260
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZT 260
Jj máme
, bohužel už nemám dalších argumentů, takže diskuse je u konce.

- Roman620ti
No Tíčkem riskovat nemusím, ale třeba firemním Transitem už jó. Ten zrychluje hezky ale tak do 80km, pak už to žádná sláva neni, na předjíždění před zatáčkou, nebo v kopcích a třeba když jezdím přes nasavrky, tak v těch kopcích bych se udusil a musím to prostě risknout a zprasit ho. Takže Avie je pro mě teď největší nepřítel...Karel Douša píše:Blbost - zariskovat nemusíš - jednak Avie je snadná kořist na předjetí a pokud to nejde, tak si nechám odstup a smrad čuchat nemusím.

2x Rover 620ti
Teď jsem přijel z technické,páč mě končí v lednu,ale budu auto na 2-3 měsíce odstavovat a to i z toho důvodu že pojistka z loňska za osm stoupla na devět a půl.Tak to ukončím a v březnu si udělám to samé u stejné firmy za sedum a něco.Technická byla o.k.měli problém kam co vůbec připojit,protože takové auto nikdy neviděli,ani jemu podobné.Proto jim asi vyšly hodnoty emisí podle mě setinové.Mělo to mít čehosi 0,50 a mělo to 0,01.to mě přišlo divný a další hodnota něco podobnýho.Pmechanické části nebyl taky žádný problém,jen pravé kolo na ručku brzdilo trošku míň(seřídím)a nemám zapsáno v techničáku že auto nemá rezervu.Při ukládání do depozitu nechám opravit.Mechanik přes plyn má do půlky ledna obsazeno-lidi začínajé přemýšlet jako já a to mě se+re.Jo a raritka byla že na válcích na zadku to ukazovalo odpor i když byla ručka volná,tak že prej se nevrací lanovody.A vono to bylo tím,že zadní náhon má odpor z rozvodovky.Už jsou z těch předních náhonů otupělí.
Toz gratulace
Verim tomu,ze chlapikum na technicke ocicka jen svitila 

Tak nám nasněžilo a musel jsem zazimovat.Aby mu nebylo smutno,pořídil jsem mu anglického plnokrevníka(950 ccm,90 KW)
http://donutil.rajce.idnes.cz/Dva_Anglicani/
http://donutil.rajce.idnes.cz/Dva_Anglicani/

Dík Trundo,fotky nejsou ono,lepší to bude ve dne na sněhu.Ty to umíš zkrátka líp.
- Roman620ti
Tak nakonec to nevypadá tak hrozně, sem si to představoval víc staře, tohle vypadá pěkně, zvlášťě když to je taky angličan

2x Rover 620ti
No vidíš a tohle je 100% angličan,tak jako Olda.A ne něco napůl.
- Roman620ti
No a překvapilo mě že je jak nová, já čekal, že to bude nějaká hromada zrezlejch trubek
. Tohle vypadá jako nový, to máš v garáži hrozný anglický zátiší

2x Rover 620ti
Jsem myslel že mě znáš,starý věci i ženy nesbírám.Te´d ale budu muset čekat do jara než se svezu s obojema.A to bude dlouhý.
- Roman620ti

No to čekání bude fakt DLOUHÝ, taky bych jel projet červeňáka...sem tu poslední tankovací projížďku furt odkládal a teď budu mít přes zimu málo benálu v nádrži...ale aspoň mu teď nabíjím baterku, aby neřek, že se o něj nestarám

2x Rover 620ti
Donutile, když už más v garáži takový krasavce, tak nechtělo by to nějakou blonďatou dlouhonohou dvacítku

Bral bych i krátkonohou a od patnácti.
Bacha na skladování benzínu, díky biosložce se nedoporučuje ho v autě vozit dýl jak dva měsíce - už po měsíci začne měnit barvu na hnědou a začíná smrdět po acetonu - už mě to stálo n ějaké to čerpadlo, membrány, hadice, těsnění...
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.