chtel by jsem se zeptat jestli nemate nekdo tuseni, zda se vejdou do podbehu pneu rozmeru 235/45 R18 nyni tam mam 225/45 R18, rad by jsem tam dal dunlop sport maxx TT nebo pireli pzero nero a v mem puvodnim rozmeru se nedelaji....
Dekuji za radu
David
Pneu
Re: Pneu
ja nebudu durazne varovat, jen pro info, mam na aute pzero nero, s jizdou spokojenost, jen ten vzorek mizi rychleji nez by mel, ale jinak jsou v pohode ...
MGF a vzpominka na 214Si , ted uz jen ty vzpominky ...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pneu
Toho rozměru bych se nebál ... tyhle pneu se liší jen tím, že jsou o 10 mm širší. Když je nasadíš na původní ráfky, projeví se to o 5 mm na každou stranu a na to tam dostatečná vůle určitě je.
Ani s jedním typem pneu jsem se sice zatím nepotkal, ale s Pirelli obecně mám zkušenosti přesně opačné. Zejména P6000 po pár letech začínaly hučet, ale i když jsem se snažil a vzal jsem je trochu ohoblovat i na okruh, ne a ne se toho vzorku zbavit
Ani s jedním typem pneu jsem se sice zatím nepotkal, ale s Pirelli obecně mám zkušenosti přesně opačné. Zejména P6000 po pár letech začínaly hučet, ale i když jsem se snažil a vzal jsem je trochu ohoblovat i na okruh, ne a ne se toho vzorku zbavit