Auto se snažím udržovat v originálním stavu, ale malý tuning se mu v mých rukou také nevyhnul. Doposud provedené úpravy:
1. Výměna parkovacích žárovek W5W za bílé LED diody ... hlavní motivací bylo to, že k originálním xenonům zkrátka lépe pasují, než žluté žárovky. Díky konvexnímu krycímu "sklu" diody dobře rozptylují světlo podobně, jako žárovky. Jedinou nevýhodou a nutností byla montáž výkonových rezistorů, protože LED mají řádově nižší odběr proudu, než žárovky a palubní diagnostika se z toho může zbláznit.
2. Výměna klasických stěračů (také BOSCH) za pružná stírátka AeroTwin ... ať si kdo chce co chce říká, originální výrobek BOSCH je sice drahý, ale taky nejlepší. Na jiných autech jsem zkoušel pořídit i lacinější imitace a máte je po pár letech vidět

3. Plastová vana do kufru ... tady jsem shledal prostor k úspoře, protože účelem je chránit dno zavazadlového prostoru před účinky kdovíjakého sajrajtu, co se přitáhne na kočárku. Až nebude potřeba, vanu jednoduše vyhodím. Po chvíli hledání se mi povedlo přímo v Brně za mrzký peníz koupit celkem přesnou vanu (taky je určená pro R75) od jakéhosi polského výrobce (snad REZAW Plast? ... ani nevím). Má dokonce protiskluzovou vrstvu, která však nemá velkou výdrž.
4. Originální ski-bag ... na tuto zimu jsem pořídil tento doplněk z e-shopu bratří Rimmerů. Popis montáže by byl na dlouho a nebyl by slušný ... jak praví klasik: "Made in UK". Po namontování je to však velmi příjemná věc, která chrání interiér při přepravě delších předmětů a zadním cestujícím zvyšuje komfort. Jinak totiž v zimě zezadu z kufru solidně táhne (prý, já tam nejezdím

5. Samozřejmě klubová nálepka na zadním okně