MG SVR
Re: MG SVR
Převodovka je tam PG1.......... řazení bezproblémové (i když u R65 se mi líbí víc), nehlučí. Zatím nevím , že by si na ní někdo výrazně stěžoval, i když o nějaké slabině jsem taky zaslechl. Myslím, že pokud se bude plnit předepsaným olejem, tak nepředpokládám problém.
K životnosti ...když mě bylo zrušeno modré kabrio, mělo najeto pravděpodobně 239.000km ( 70.000 na LPG) tak mělo za sebou :
motor - těsnění plus rozvody , jinak spotřeba oleje 0.2-0.4 l/15.000km, výkon stejný jako při koupi.
převodovka - jen výměna oleje, jinak naprostá spokojenost
podvozek - 196.000 nové tlumiče
- 205.000 přední kotouče a desky
- 238.000 kulák řízení (praskla manžeta a vyrezl)
- jinak vše původní (včetně manžet) a bez vůlí
Pro objektivitu dodám, že na šedém kabriu, které nahradilo modré , je také vše bez problémů, jen u převodovky mám drobné pochybnosti (při záběru na 1 a 2 je slyšet v pozadí zvuk, jako když jsou chybně nastavené zubové vůle), ale při výměně tekl čistý olej a žádné stopy po šponách, tak uvidíme.
K životnosti ...když mě bylo zrušeno modré kabrio, mělo najeto pravděpodobně 239.000km ( 70.000 na LPG) tak mělo za sebou :
motor - těsnění plus rozvody , jinak spotřeba oleje 0.2-0.4 l/15.000km, výkon stejný jako při koupi.
převodovka - jen výměna oleje, jinak naprostá spokojenost
podvozek - 196.000 nové tlumiče
- 205.000 přední kotouče a desky
- 238.000 kulák řízení (praskla manžeta a vyrezl)
- jinak vše původní (včetně manžet) a bez vůlí
Pro objektivitu dodám, že na šedém kabriu, které nahradilo modré , je také vše bez problémů, jen u převodovky mám drobné pochybnosti (při záběru na 1 a 2 je slyšet v pozadí zvuk, jako když jsou chybně nastavené zubové vůle), ale při výměně tekl čistý olej a žádné stopy po šponách, tak uvidíme.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
...nezapoměl...to není roadster, ale kabriolet. Pro vychutnání větru ve vlasech je to ale dobrý ,a spolu s Mercedesem asi jediný auta , který vypadaj dobře. Všechny ostatní CC jsou dyzajnově zvěrstvo.donutil píše:Ještě jsi zapoměl Peugeot 206 CC.Jasný motor vpředu-nevýhoda,ale když chceš něco zkontrolovat,nebo opravit,máš zase lepší přístup 1,6 motor 80 kw to taky jde,ale hlavně ta pevná skládací střecha...
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Aha PG1... ja si rikal, kde se ta prevodovka pouzivala... Tak to jo... Jinak u MGF me mrzi trosku dan za motoru uprostred... ten pidi-kufr me docela odrazuje... ale tak ted uz je vlastne moznost mit misto nahradniho kola opravovaci sadu, tak by se nejake misto vpredu dalo pridat... ale i tak. Asi bych si s tim nevystacil. To uz je pak lepsi 416 cabrio.
Nic tu bych diskuzi o MGF ukoncil
Chtel jsem to tu venovat SVRku
Ale diky za pripominky....
Nic tu bych diskuzi o MGF ukoncil

..trochu jsme ujeli, pravda
...

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tak se mi podařilo tohohle krasavce sehnat zatím jako modýlek
Nemůžu se na něj vynadívat...

Parada!!!
Ma hezke barvy, dokonce i interierova se mi libi mooooc...
Rikas zatim modylek, takze mame ocekavat, ze Te modylek tak nadchne, ze poridis doopravdicky ?
Ja se koukal,jestli by se dalo sehnat aspon rozstrelene a nikde nic... Asi je to tak unikatni auto, ze i kdyz ho nekdo tukne i vic, tak se mu vyplati ho zas dat do kupy... Takovy pribeh, jak se zt 260, se asi casto neopakuje a s timhle autem, ktere tu v cechach snad ani nejezdi, to nehrozi vubec

Rikas zatim modylek, takze mame ocekavat, ze Te modylek tak nadchne, ze poridis doopravdicky ?

Ja se koukal,jestli by se dalo sehnat aspon rozstrelene a nikde nic... Asi je to tak unikatni auto, ze i kdyz ho nekdo tukne i vic, tak se mu vyplati ho zas dat do kupy... Takovy pribeh, jak se zt 260, se asi casto neopakuje a s timhle autem, ktere tu v cechach snad ani nejezdi, to nehrozi vubec

Vážení,už loni jsem se pokoušel zkontaktovat majitele MG SVR,který jezdil na okruhu v Brně.Letos se povedlo.MG jsme si se ženou prohlédli,s majitelem jsme pokecali a pozvali ho na některý sraz.Protože je asi dost vytížený,s největší pravděpodobností má firmu na renovaci a prodej classic car,hlavně anglická auta,slíbil,že pokud mu pošlu seznam srazů,určitě nějaký bude vyhovovat.Předběžně slíbil přijet do Rajhradu.Je z Brna a tam to má samozřejmě nejblíž.Tak se spolu s Vámi budeme těšit na krásné,zelené SVR. 

R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/
-
- Kontaktovat uživatele:
Olala!
Snad to vyjde, jestli se tam fakt ukáže tak to bude naprostá pecka.
Snad to vyjde, jestli se tam fakt ukáže tak to bude naprostá pecka.
-
Hustý. To je teda atrakce.
Trunda: četl jsem, že opravnou sadu místo rezervy vozit nemůžeš, protože rezerva se bere jako deformační zóna.
Trunda: četl jsem, že opravnou sadu místo rezervy vozit nemůžeš, protože rezerva se bere jako deformační zóna.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
dědula -- bomba
Fishmen -- záleží na typu auta, některé jsou k provozu schválené s tím, že rezerva je deformační zóna, jiné nikoliv (třeba i Octavia I) a tam to lze.

Fishmen -- záleží na typu auta, některé jsou k provozu schválené s tím, že rezerva je deformační zóna, jiné nikoliv (třeba i Octavia I) a tam to lze.
Ty jo.... tak to by bylo absolutne megasupr!!! Zebychom se konecne na vlastni oci dockali toho TOP, co z produkce MG/Rover vzeslo? huuuu 
Fishi, mas pravdu, MGFko s rezervou pocita...

Fishi, mas pravdu, MGFko s rezervou pocita...
Včera jsem poslal majiteli SVR pozvání spolu se seznamem akcí,které se budou konat do konce roku.Odpověd´přišla dnes.Píše,že přijede velmi rád a možná už do Olomouce.Tak se těšme,toto dotáhnu do konce.
R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/
No peknyyyy
Jestli nebudeme zrovna v porodnici, tak to se urcite prijedeme podivat