MG 6
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: MG 6
K tomu konceptu..říkám si proč by nemohli mít šanci indiáni-pokud mají dobré úmysly,když si angličani nedokázali Rovera uhájit.. Necháme se překvapit.. ?
[/quote]
Nedá mi to: celej starej svět si nedokáže uhájit výrobu aut... možná až na pár vyjímek.
Můj odhad je, že přežije Fiat... a přežije BMW.
Anglie byla akorát první...
Když si dobře prohlédnete ty dva pány v modrých košilích u toho auta... jsou to Angličani.
Takže tohle auto je anglický... "jen" vyrobený s použitím italské technologie v Indii za zlomek ceny práce v Anglii... bez zvrhlých "sociálních" nákladů.
Jinak ... ta technologie není tak úplně cizí. Říká vám něco jmono firmy Powertrain? A slyšeli jste o povodní N-serii, vyvinuté ... (skorovyvinuté
) u anglickýho Powertrainu? Její pointa byla v nahrazení vačkové hřídele pneumohydraulickými členy, ovládajícími přímo ventily.
A už jste četli o nových motorech MultiAir od Fiata... přesněji ve Fiatech a v Alfách Romeo... firma, která ten motor skutečně dovedla k výrobě a uvedla na trh se jmenuje plným jménem Fiat Powertrain...
Já už jsem se v Alfu s tímhle motorem řídil... je to BOMBA!

Nedá mi to: celej starej svět si nedokáže uhájit výrobu aut... možná až na pár vyjímek.
Můj odhad je, že přežije Fiat... a přežije BMW.
Anglie byla akorát první...

Když si dobře prohlédnete ty dva pány v modrých košilích u toho auta... jsou to Angličani.

Takže tohle auto je anglický... "jen" vyrobený s použitím italské technologie v Indii za zlomek ceny práce v Anglii... bez zvrhlých "sociálních" nákladů.
Jinak ... ta technologie není tak úplně cizí. Říká vám něco jmono firmy Powertrain? A slyšeli jste o povodní N-serii, vyvinuté ... (skorovyvinuté

A už jste četli o nových motorech MultiAir od Fiata... přesněji ve Fiatech a v Alfách Romeo... firma, která ten motor skutečně dovedla k výrobě a uvedla na trh se jmenuje plným jménem Fiat Powertrain...

Já už jsem se v Alfu s tímhle motorem řídil... je to BOMBA!

- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Allegro se do nedávna vyrábělo v Indii, jmenuje se Austin India
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
-
- Kontaktovat uživatele:
Allegro se do nedávna vyrábělo v Indii, jmenuje se Austin India[/quote]
Jo.
Proto se tohle jemnuje Allegro II.
A proto se to VŮBEC jmenuje Allegro... Angličani josu na tohle jméno trochu přecitlivělý... asi jako Italové na Alfasud.

Oboje byly super auta se špatným osudem...
Ale v Indii se Allegro prodávalo ke spokojenosti ... možná i proto, že nemělo hydragas.

To je podobný, jako a Maestrem v Turecku. Tam na něj taky všichni pějou ódy... a v Anglii vyvolává nejisté rozpaky.

Jo.
Proto se tohle jemnuje Allegro II.
A proto se to VŮBEC jmenuje Allegro... Angličani josu na tohle jméno trochu přecitlivělý... asi jako Italové na Alfasud.

Oboje byly super auta se špatným osudem...
Ale v Indii se Allegro prodávalo ke spokojenosti ... možná i proto, že nemělo hydragas.

To je podobný, jako a Maestrem v Turecku. Tam na něj taky všichni pějou ódy... a v Anglii vyvolává nejisté rozpaky.

Abych si v tom udělal jasno. Ford vlastnil název a logo Rover. Pak prodal Land Rover a Jaguar firmě Tata. Ford prodal zároveň i logo a název Rover
Takže vlastníkem ROVERu je Tata

-
- Kontaktovat uživatele:
Keksine jo, přesně tak.
Popravdě nevím, jak je to s ostatníma značkama... nevím, komu patří Austin.
Ale je zřejmé, že Allegro patří taky Indiánům... když vyráběli Allegro I a teď představujou Allegro II.

Popravdě nevím, jak je to s ostatníma značkama... nevím, komu patří Austin.
Ale je zřejmé, že Allegro patří taky Indiánům... když vyráběli Allegro I a teď představujou Allegro II.

Pokud se to bude prodávat v Evropě a bude mít výbavu jak R75, tak komu má konkurovat, Jaguáru? Proč by automobilka vyráběla dvě značky (Rover a Jaguár) pro stejnou třídu. Leda pokud bude Rover nižší a Jaguar vyšší třída.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne-e... stejně jako Rover 75 to má jít proti Peugeotu 607... a podobným kouskům. Tulák... dlouhý cesty. Ticho a prostor.Keksin píše:Pokud se to bude prodávat v Evropě a bude mít výbavu jak R75, tak komu má konkurovat, Jaguáru? Proč by automobilka vyráběla dvě značky (Rover a Jaguár) pro stejnou třídu. Leda pokud bude Rover nižší a Jaguar vyšší třída.
Jaguár hraje ligu s BMW5... sport a prestiž.
Uf. Tak to jste mě uklidnil
Pokud to půjde do prodeje i v Evropě, tak to budou mít hóódně těžký.

Článek a pár fotek o MG6. http://news.auto.cz/nove-modely/mg-6.html
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Také mám malou nejasnost. Mluví se o anglickém Fordu, nebo americkémKeksin píše:Abych si v tom udělal jasno. Ford vlastnil název a logo Rover. Pak prodal Land Rover a Jaguar firmě Tata. Ford prodal zároveň i logo a název Rover![]()
![]()
Takže vlastníkem ROVERu je Tata
![]()
![]()
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
-
- Kontaktovat uživatele:
Také mám malou nejasnost. Mluví se o anglickém Fordu, nebo americkém[/quote]
Něco jako anglický Ford už dávno neexistuje...
Ford je jen jeden, americký, se závody v Německu, Belgii a Velké Británii...
Ale na věci to nic nemění - Ford to prodal Tata jako celek = Rover dnes patří taky indiánům.
Ty indiány vůbec nemyslím pejorativně... prostě obyvatelé Indie.
Tata náhodou má moje sympatie... kolik svět skutečně potřebuje Audi A6?
A kolik lidí by jen rádo nechodilo pěšky...

Něco jako anglický Ford už dávno neexistuje...
Ford je jen jeden, americký, se závody v Německu, Belgii a Velké Británii...
Ale na věci to nic nemění - Ford to prodal Tata jako celek = Rover dnes patří taky indiánům.
Ty indiány vůbec nemyslím pejorativně... prostě obyvatelé Indie.
Tata náhodou má moje sympatie... kolik svět skutečně potřebuje Audi A6?
A kolik lidí by jen rádo nechodilo pěšky...