Nebylo by víc fotek? Nebo nějakej odkaz?Angličan píše:Tak snad s dopomocí to půjde...
MG 6
Re: MG 6
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
zatim ne.
Ale je to prevlecenej posledni Opel Vectra ... i s 1.8 motorem.
Ma to jen jine podvozek - vyznamne posilenej. Coz je, vzhledem k tomu, ze zivotnost hlinikoyvh ramen byla sand jedinou slabinou posledni Vectry, dobra zprava.
A je to vzadu trochu prodlouzeny.
Neni to nic novyho: 800 byl prevlecenej Legend, 600 byl prevlecenej ( a ani ne moc) Accord, 400 byla prevlecenej Civic... (presneji Concerto...) a tak.
Ono je to vlastne tak, ze je to prekarosovana Fiat Croma (protoze Tata ma uzke vazby s Fiatem) ... ale ta je prevlecenou Vectrou - takze jsme zpatky na zacatku.

zatim ne.
Ale je to prevlecenej posledni Opel Vectra ... i s 1.8 motorem.
Ma to jen jine podvozek - vyznamne posilenej. Coz je, vzhledem k tomu, ze zivotnost hlinikoyvh ramen byla sand jedinou slabinou posledni Vectry, dobra zprava.
A je to vzadu trochu prodlouzeny.
Neni to nic novyho: 800 byl prevlecenej Legend, 600 byl prevlecenej ( a ani ne moc) Accord, 400 byla prevlecenej Civic... (presneji Concerto...) a tak.
Ono je to vlastne tak, ze je to prekarosovana Fiat Croma (protoze Tata ma uzke vazby s Fiatem) ... ale ta je prevlecenou Vectrou - takze jsme zpatky na zacatku.

Pár fotek MG6.

No me to pripomina nepovedeny interier bavoraka... Je to dost proporcne nezvladnute, hlavne ten stredovy panel je tam takovy ubohy... a nelibi se mi vlez do kufru.... vypada pekne neprakticky.... no proste neni to ono 

Z dálky to nevypadá špatně, ale z blízka nic moc. Nesedí mně barevná kombinace, prostě moc černé barvy, moc smutné.

To ROVER75, to je přímo pastva pro oči.

To ROVER75, to je přímo pastva pro oči.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
...noo,nechtěla jsem to napsat tak naostro,ale mně co nemá dřevo a ty nádherné budíky jako 75tka, přijde strašně obyč.. Snesu ještě barevně sladěný interiér v kůži ..ideálně žlutá/černá, oranžová/černá. No a dodneška mám živý vjem z palubky černého SD Vitesse pana Homoly,který byl na srazech..žádné zalakované až skoro plastově vyadající dřevo..poctivý kus dřeva který byl cítít lesem. No nádhera! 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz ono je to tezke ... taky se mi ten interier nejak extra nelibi, ale tohle neni/nebude/nema byt Rover, tohle je MG ... tzn. zadne drevo, ma hrat spis na sportovni notu. No ale jinak z toho teda taky nejsem zrovna odvazany.
MG 2

Když zakryju čumák, tak to je celá fábia.

Když zakryju čumák, tak to je celá fábia.