MG 6
- Petr.stefl
Re: MG 6
Ach jo,vy jste tady teda parta
kdo si ho pak má potom koupit,když ho pomlouváte i Vy Roveráci 

Bývalá auta: Rover 45, MG ZS 180, Mazda 6, Mazda 6 MPS, Mazda 3 BL
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
Hah, teĎ už jenom na to pytlík a šup s tim do košeAustin píše:嗯,这是狗屎!

- Petr.stefl
No jo,myslejí to vážně

MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
Ne a ne a ne... spatne! Vsechny MG se vyznacovaly sportovnimy rysy a mely nizky motorovy prostor a toto vypada jak nejaka tuctova koncernova kraxna... jako mi reknete, co timhle autem clovek ziska navic oproti treba Opelu? Nic... Nevidim tam zadny napad... a k tomu design postaveny smerem nahoru, coz me u novych aut irituje nejvic... Proste a jednoduse, zaprodali ducha MG tuctovemu marketingu...
- Petr.stefl
No to asi jo.Je to všední auto,to je fakt
ale v dnešní době to jinak nejde.Bud co nejvíc společných dílů,nebo konec.A já sám nevím,jestli je lepší pohřbit značku a nebo udělat něco,aby se zvedla ze dna a za pár let si třeba dovolit zase něco jedinečnýho.Možná lepší to ještě zkusit trošku jinak,protože bych nerad viděl zemřít značku MG v takovým světle v jakým byla v posledních letech....
Ale tak ještě není jistý,jestli nevymyslí nějakou převratnou novinku.
Jak myslíš nahoru?To právě musí být,kvůli nárazovým zkouškám,ale taky hlavně kvůli chodcům.To už se nezmění.
No sem zvědavej,jaký to bude mít vlasnosti a tak.Jestli to bude opravdu všední auto do tuctu
Oni totiž číňani nevědí co znamená MG

Ale tak ještě není jistý,jestli nevymyslí nějakou převratnou novinku.
Jak myslíš nahoru?To právě musí být,kvůli nárazovým zkouškám,ale taky hlavně kvůli chodcům.To už se nezmění.
No sem zvědavej,jaký to bude mít vlasnosti a tak.Jestli to bude opravdu všední auto do tuctu

Oni totiž číňani nevědí co znamená MG

MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
- Petr.stefl
Předek mi připomíná Opela
ale tak nějak celkově spíš Mazdu 3

MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
No to jo... ale prave jestli by nebylo lepsi MG ulozit do hrobu a vzpominat na nej ve svetle jeho skvostu... protoze takto to vypada, ze si lidi spoji MG s auty od cinanu a to teda fakt radeji nic, nez toto 
Presne to se mi nelibi a slysel jsem ten samy nazor i od nejakeho renomovaneho designera... to, ze se posledni dobou auta tvaruji naprosto priserne neaerodynamicky... je to strasny alibismus... na jednu stranu strasne machrujou se snizovanim spotreby a na druhou stranu delaj takovy patvarovy obludy. Koukni na mou labut... od vrsku lemu predniho blatniku je to ke kapote na vysku cca deset centaku... moderni auta maji minimalne dvacet, ale spis vic... a MG 6 uplne stejne tak... humus.

Presne to se mi nelibi a slysel jsem ten samy nazor i od nejakeho renomovaneho designera... to, ze se posledni dobou auta tvaruji naprosto priserne neaerodynamicky... je to strasny alibismus... na jednu stranu strasne machrujou se snizovanim spotreby a na druhou stranu delaj takovy patvarovy obludy. Koukni na mou labut... od vrsku lemu predniho blatniku je to ke kapote na vysku cca deset centaku... moderni auta maji minimalne dvacet, ale spis vic... a MG 6 uplne stejne tak... humus.