MG 6
- Petr.stefl
Re: MG 6
To jo vzpomínat,jenže mně se smějou,že už to zkrachvalo.Teď se budou smát zas,že to patří čínanům,ale já aspoň řeknu,že se vyrábí v Anglii.Rozhodně není dobrý ani jedno.A je mi to taky líto.Ale už to tak je.Dneska už na nějakýho ducha nejsou peníze ani pochopení.Jedině tak ferrari,ke kterýmu Ti dají katalog s fotkama,jak se ti auto postupně montovalo na výrobním pásu a s podpisama zaměstnanců,který se na něm podíleli
jó,to bych taky bral
ALe za to se platí nehorazný sumy 
Bývalá auta: Rover 45, MG ZS 180, Mazda 6, Mazda 6 MPS, Mazda 3 BL
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
- Petr.stefl
Já nevím,tak jsem asi divnej,ale mně se teda vyložněně nehnusí.Není to určitě žádnej zázrak,dlouho jsem koukal na ty fotky a vymýšlel co se mi líbí a co ne.A nedokážu to říct pořád.Srovnávám to s tím,když jsem poprvé uviděl fabii 2,to jsem si myslel,že se zbláznili,nelíbí se mi dodnes i po faceliftu a to nejen,že nemám rád KoncernoWVý vozy,ale to myslím,že více lidem.MG6 je taková velká boule na malejch kolech,ale všechno ostatní do sebe tak nějak zapadá.Dneska se vyrábějí mnohem horší auta,který vypadají jak spleskaný do sebe,jak se komu co hodilo.Podle mě tam teď záleží cena.
Bývalá auta: Rover 45, MG ZS 180, Mazda 6, Mazda 6 MPS, Mazda 3 BL
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tímto krokem se holt z MG stala běžná konfekce, která zcela zapadne mezi všechny ty VW Jetta, Opel Astra, Ford Focus, Renault Megane, a asi tak 17656756543 dalších včetně eine Tschechische Octavia. MG se objeví ve stejném segmentu, kde se bude nejspíš snažit zaujmout tím, že za stejné/menší peníze nabídně větší kus auta ... asi jako Octavia před lety, taky přišla jako větší a levnější alternativa koncernového Golfu.
Presne tak... rozhodne timto autem MG ztrati punc vyrobce exkluzivnich aut (nebo jak se dnes rika "dvorni tuningove firmy")... stava se z nej opravdu producent tuctovych aut 
Bych se nasmál, kdyby Trunda byl prvním majitelem MG6 v ČR.

Neblazni!!! Jako taky bych se tomu zasmal, ale asi by to byl smich silence
Neblaznete... nez kupovat takovy auto, tak si fakt radeji poridim Lexuse. Kdyz bych kupoval MG, tak jedine kvuli jeho duchovni strance, kterou proste MG6 mit nikdy nebude...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To mi připomíná, jak jsem tento týden viděl u dálnice stát jeden RX 300 s otevřenou kapotou a varovnými blikači ... a kapalinu do ostřikovačů zjevně nedoléval
Takže nic není 100% ...
Tak zde máme nové MG a to MG 5.

Celý článek na http://www.aronline.co.uk/wordpress/201 ... -in-china/

Celý článek na http://www.aronline.co.uk/wordpress/201 ... -in-china/
Jo, je kratší a v detajlech se liší.