MG koncepty
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
MG koncepty
Tak ještě jedna "lahůdka". Přišla mi včera mailem od Angličana. Koncept MG Zero vyvinuli Angličani v Londýně, ale pouze pro čínské majitele..to je bordel 

Re: AUTO TIP
divné ten předek
Ford, Kia, Hjundaj... nevim proc vsichni musej delat ty sileny svetla pres pul auta... Vypada to jak hranatejsi Fobie...
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Mně se to taky "moc" nelíbí...Trunda píše:Ford, Kia, Hjundaj... nevim proc vsichni musej delat ty sileny svetla pres pul auta... Vypada to jak hranatejsi Fobie...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ale madam, važte slovaWelinka píše:..to je bordel

Naposledy upravil(a) Trunda dne stř led 26, 2011 15:02, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Rozdelil jsem Ladovo tema... a Lada by mel do sekci davat nova temata s priznacnymi nazvy.
Důvod: Rozdelil jsem Ladovo tema... a Lada by mel do sekci davat nova temata s priznacnymi nazvy.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Re: MG koncepty

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Nedám dopustit na dřevo,elegantní budíky..ale tenhle interier je moc hezky dravý 

Souhlasím s Trundou, ty světla jsou ee. Ono, nelíbí se mně to vůbec. Ten čumák je jak vetřelec.

Toto je jiné kafe.

Peter Stevens was soon working on ways to make the Rover 25 a sportier prospect and worthy of its MG badge. This sketch shows the way he was thinking – note the taped “X”s on the headlights – a real racer’s touch.

Toto je jiné kafe.

Peter Stevens was soon working on ways to make the Rover 25 a sportier prospect and worthy of its MG badge. This sketch shows the way he was thinking – note the taped “X”s on the headlights – a real racer’s touch.
No je videt, ze je to koncept.... Ciste bila v interieru je nemyslitelna, prakticnost volantu nulova atd. atd.... k realite ma tohle daleko... a pokud se nekdo pokusi takovou sciencefiction aplikovat, tak to pak v realu vypada dost lacine...
- Petr.stefl
Koncept na výstavě v Anglii:

Bývalá auta: Rover 45, MG ZS 180, Mazda 6, Mazda 6 MPS, Mazda 3 BL
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Maxi
..no, je psáno že to vyrobili Angličani pro Číňany. Pro čínský trh to asi musí být takové bezzubé a krapet mimo realitu..

..no, je psáno že to vyrobili Angličani pro Číňany. Pro čínský trh to asi musí být takové bezzubé a krapet mimo realitu..

Víte, proč dneska auta mají světla protažený až k oknu???????? Za vším jsou číňani. Proto šikmý světla.