diagnostika
Re: diagnostika
to AnderN
To by bylo supr, zavolam ti a domluvime se. Treba to nenacte, ale taky treba mi reknes neco k tem zvukum. Pak napis cislo na tebe.
to Trunda
No a Vi rozdelovac ma ze... A taky dyt ja nejakeho takoveho mechanika prece hledam, uz sem to zminoval.
Mozna mi nezbyde nic jineho nez zajet do teho servisu DS.
edit: no ale pockej, vzdyt ja tam mam 2 samostatne civky... Tak jak to tedy vlastne je?
Kazdopadne diky chlapi.
To by bylo supr, zavolam ti a domluvime se. Treba to nenacte, ale taky treba mi reknes neco k tem zvukum. Pak napis cislo na tebe.
to Trunda
No a Vi rozdelovac ma ze... A taky dyt ja nejakeho takoveho mechanika prece hledam, uz sem to zminoval.
Mozna mi nezbyde nic jineho nez zajet do teho servisu DS.
edit: no ale pockej, vzdyt ja tam mam 2 samostatne civky... Tak jak to tedy vlastne je?
Kazdopadne diky chlapi.
Ja jsem to ale nahore nepsal ze srandy, tak proc spekulujes... Rikam, ze do roku 99 se montovala mems2 a tu proste nepripojis... Pokud jsi z Brna tak opravdu asi jedine DSko.... Pak v Luhacovicich je Lenham, coz by byla lepsi varianta, ale ten uz je trosku z ruky.... Zas ale ma urcite osobnejsi pristup, bo je to jeden z nas 
Jak dve civky? Pod krytem svicek? .... To jedine ze tam nekdo nakuchal motor z R25 GTi coz pochybuju... Kolikaty to mas rocnik?

Jak dve civky? Pod krytem svicek? .... To jedine ze tam nekdo nakuchal motor z R25 GTi coz pochybuju... Kolikaty to mas rocnik?
Tak se omlouvam, ale mas recht - mas dve civky, sic ne u svicek, ale misto rozdelovace.... Zrejme tedy uz od prvopocatku vvc maji rizene zapalovani elektronicky, protoze zadny rozdelovac tam nevidim.... Nicmene tohle nemeni nic na tom, ze mas mems2....
No, taky me to zmatlo, i to ze mam prave 1999..
Sorry za spekulace ale kdyz ja sem takovy spekulant
Zavolam DSko, zkusim i Lenhama a uvidime co z teho vzejde.
Jinac jako vzdy diky.
Sorry za spekulace ale kdyz ja sem takovy spekulant

Zavolam DSko, zkusim i Lenhama a uvidime co z teho vzejde.
Jinac jako vzdy diky.
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Ja jsem z Otrokovic ne z LuhacovicTrunda píše:Ja jsem to ale nahore nepsal ze srandy, tak proc spekulujes... Rikam, ze do roku 99 se montovala mems2 a tu proste nepripojis... Pokud jsi z Brna tak opravdu asi jedine DSko.... Pak v Luhacovicich je Lenham, coz by byla lepsi varianta, ale ten uz je trosku z ruky.... Zas ale ma urcite osobnejsi pristup, bo je to jeden z nas

Jeeee.... nevim jak jsem na ty Luhacovice prisel, ale mel jsem takovej dojem... tak to je pro mne prijemne zjisteni, protoze takto to mam k tobe bliz 

A je na nej nake spojeni telefon?ing.Jan Rezek píše:Na diagnostiku je přece jedničkou M. Mareda v Písnici!
Pavel
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
napis do seznamu: mareda rover a ono to ukaze. dal bych tu odkaz. ale z mobilu neumim.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
I tu existuje vyhledávání
http://www.roverclub.cz/bb3/search.php? ... a&start=15

Ozvi se 721 7444404 paci Raichenberg alias Liberec .. mám R45
Zdravím, hledal jsem tu, ať ale marně. Nevíte někdo o diagnostice v jižních Čechách nejlépe co nejblíž Českých Budějovic? Díky
V Českých Budějovicích funguje Patrik Eliáš, dělá sice Land Rovery a má i diagnostiku,tak třeba Ti pomůžecmoud22 píše:Zdravím, hledal jsem tu, ať ale marně. Nevíte někdo o diagnostice v jižních Čechách nejlépe co nejblíž Českých Budějovic? Díky

http://land-rover.eliott.in/
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
No a na severni morave umim pomoct i ja mam komlet vybaveni na nove i stare Rovery, Land rovery, BMW atd...
Kokesek 5x ROVER 825 SDI-byl,ROVER 75 - byl, land ROVER - RANGE ROVER
Opravy, diagnostika, Chipovani tel: 774290683, Ostrava, FM
Opravy, diagnostika, Chipovani tel: 774290683, Ostrava, FM