Servisy v Praze a okolí
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Servisy v Praze a okolí
Zdravím všechny kolegyně a kolegy Roveráky. Po telefonické dohodě jsme byli dnes opět u pana Maredy a opět ho mohu všem jen doporučit. Měli jsme dohodnutou výměnu oleje, filtrů (olejového i vzduchového), ale během jízdy do Písnice mi začala problikávat brzdová kontrolka, takže když jsme dorazili na místo (k panu Maredovi), zmínil jsem se mu o tom. Myslel jsem že se jedná jen o nějaký kontakt, na jízdě jsem nepozoroval nic zvláštního, motor si "předl" a zdálo se, že se nic tak hrozného neděje,- ale to byl omyl. "Odešel" totiž brzdič a pozvolna se začala vyprazdňovat nádobka s brzdovou kapalinou, takže to byla jen otázka času, kdy by auto přestalo brzdit. No, anděl Strážný měl plné ruce práce, ale nakonec to dobře dopadlo, takže k plánované výměně oleje přibyla ještě neplánovaná výměna brzdiče. Oprava trvala velice krátce a asi za hodinku jsme mohli pokračovat (už bezpečně) v další jízdě. I cena opravy byla velmi "příznivá", takže jako vždy - "spokojenost". Zjistil jsem ještě, že pan Mareda má na prodej i několik knížek "Návod k obsluze" (Rover 200) v češtině, takže kdo z kolegyň či kolegů by měl zájem, může se na pana Maredu obrátit. Protože se říká, že -"Dobré zboží nepotřebuje reklamu", je to tak i se službami pana Maredy, takže případní zájemci - nejprve "telefonovat".
- Skeeve
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kolego,zabak píše:Zdravím všechny kolegyně a kolegy Roveráky. Po telefonické dohodě jsme byli dnes opět u pana Maredy a opět ho mohu všem jen doporučit. Měli jsme dohodnutou výměnu oleje, filtrů (olejového i vzduchového), ale během jízdy do Písnice mi začala problikávat brzdová kontrolka, takže když jsme dorazili na místo (k panu Maredovi), zmínil jsem se mu o tom. Myslel jsem že se jedná jen o nějaký kontakt, na jízdě jsem nepozoroval nic zvláštního, motor si "předl" a zdálo se, že se nic tak hrozného neděje,- ale to byl omyl. "Odešel" totiž brzdič a pozvolna se začala vyprazdňovat nádobka s brzdovou kapalinou, takže to byla jen otázka času, kdy by auto přestalo brzdit. No, anděl Strážný měl plné ruce práce, ale nakonec to dobře dopadlo, takže k plánované výměně oleje přibyla ještě neplánovaná výměna brzdiče. Oprava trvala velice krátce a asi za hodinku jsme mohli pokračovat (už bezpečně) v další jízdě. I cena opravy byla velmi "příznivá", takže jako vždy - "spokojenost". Zjistil jsem ještě, že pan Mareda má na prodej i několik knížek "Návod k obsluze" (Rover 200) v češtině, takže kdo z kolegyň či kolegů by měl zájem, může se na pana Maredu obrátit. Protože se říká, že -"Dobré zboží nepotřebuje reklamu", je to tak i se službami pana Maredy, takže případní zájemci - nejprve "telefonovat".
tak to jsi mel asi hodne velkou kliku. Predstava, ze by ses na to vykvakl, je fakt desiva... Mne se stalo nedavno neco podobneho - v pondeli jsem jel z prace, a celou dobu mi svitila kontrolka, ze mam zatazenou brzdu. Nechal jsem to byt, v domneni, ze je to jen nejakej kontakt a tak. A po statnim svatku jsem zjistil, ze nemam zadnou brzdovou kapalinu v nadrzce... Tak snad to bude neco podobneho jako u tebe, a budu zas brzy drandit:)
______
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
já byl v K - CAR a spokojenej ale je to daleko kor když mi rovřík nejel tak táhnout to přes celou prahu na tyči a ještě když sem měl horečku... vážně úžasný ale nic méně doufal jsem že končí mé trápení s imobilizérem odjíždím odnich jdu vyležet chřipku a najednou telefon že můj miláček je hotovej tak honem pro něj sice sem tam nechal balík ale udělal plno věcí navyc co (asi) bylo potřeba ale odvzdušnil mi motor a od té doby jakoby u jednoho vstřiku mi utíká vzduch z motoru když je tzo zaahřátý.... ale sem spokojenej doporučuju... objednávat se týden dopředu..!!! 

sory : k-car-c
-
- Kontaktovat uživatele:
Kriskot kucí, nevíte někdo, kam v Praze na dusík? v conectu ho nemají už dva měsíce ... Poraďte, kam a samozřejmě za symbolický peníz jet Ruourku nechat dohustit dusíkem --- už jsem viděl borce, kterej za to chtěl 150,- --- nas*at takovým zlodějům.
Díky za tipy,
M.
Díky za tipy,
M.
Mechwarrior Mireček Rover 75 2.0 CDT Fajnšmekr
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jestli myslis pneumatiky, tak pokud je mas uz nahustene, tak zajed do kterehokoliv pneuservisu Barum a dohusteni tam provadi zdarma. Uctuji si jen nove nahusteni prazdne pneu tusim 25,- Kc za kolo.
-
k cemu to je dobre?
Mechwarrior píše:Kriskot kucí, nevíte někdo, kam v Praze na dusík? v conectu ho nemají už dva měsíce ... Poraďte, kam a samozřejmě za symbolický peníz jet Ruourku nechat dohustit dusíkem --- už jsem viděl borce, kterej za to chtěl 150,- --- nas*at takovým zlodějům.
Díky za tipy,
M.
To sem eště neslyšel, jaky to má učinet atd. když do bumy navalím dusík, počkat vy se asi nebavíte o kapalném dusíku že, s tim pracuju a nedokážu si to jako představit v pneu. Tak mi to plýs vysvětlete.

Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

Je to proto chlapiska,že dusík se neroztahuje teplem a máte v pneumatice stále konstantní tlak při jakékoli teplotě.Ale setkal jsem se s názorem,že kvůli tomu guma nepracuje a méně vydrží.
Aha, tož to je logické, souhlasím 

Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi nestalo, že bych během sezony musel pneu huštěné dusíkem dofukovat ... snad mají lepší ventilky, nebo ten inertní plyn neutíká? Navím, zkrátka nechávám dohustit jen spolu s vyvážením před tím, než jdou kola na auto (letní na jaře, zimní před zimou).
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdar -- jasně že dohustit pneu
Jak mi Rourka přes zimu postávala, tak jezdim nějak na měkko
a potřebuji jen dohustit, dusík už tam mám.... obvykle platim 50,- za kontrolu a dohuštění komplet.
Budou v ha.jzlu ventilky, gumy jsou v cajku, už šestym rokem pěkně cválají
Uvidim, asi letos už přezuju na nový i s ventilkama
Jo a k tomu Barumu - jo zadarmo, tam ani neví, co to dusík je, koukali na mě jak z jara, teda ze zimy - fakt síla, ale záleží asi kde a jakej Barum. V každém případě to byla moje první a taky poslední návštěva Barum
To je to samý, jako když mi v restauraci dají hnusný jídlo - už v životě tam nepůjdu a o zážitek se rád podělím - to je největší trest, a že toho sežeru fakt hodně
, ale to už jsem trochu odbočil od tématu.
Tak díkec kucí

Budou v ha.jzlu ventilky, gumy jsou v cajku, už šestym rokem pěkně cválají

Uvidim, asi letos už přezuju na nový i s ventilkama

Jo a k tomu Barumu - jo zadarmo, tam ani neví, co to dusík je, koukali na mě jak z jara, teda ze zimy - fakt síla, ale záleží asi kde a jakej Barum. V každém případě to byla moje první a taky poslední návštěva Barum

To je to samý, jako když mi v restauraci dají hnusný jídlo - už v životě tam nepůjdu a o zážitek se rád podělím - to je největší trest, a že toho sežeru fakt hodně

Tak díkec kucí

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Asi opravdu zalezi na konkretnim servisu ... ja jezdim na pneuservis prakticky vyhradne do Barumu, protoze mam naopak dobrou zkusenost s kvalitou jejich sluzeb (i kdyz levni uz davno nejsou). Zatim jsem se nesetkal s tim, ze by nemeli dusik.
Schvalne mrkni sem:
http://www.contitrade.cz/pobocky.html
najdi si pobocku a muzes si zjistit, jestli znaji dusik ... hledej tento symbol:
Schvalne mrkni sem:
http://www.contitrade.cz/pobocky.html
najdi si pobocku a muzes si zjistit, jestli znaji dusik ... hledej tento symbol:

-
To je vsechno o lidech. Ja taky s Barum servisem nemam dobrou zkusenost.
-
- Kontaktovat uživatele:
.. jelikož se mi stále nedaří najít - dusík se zřejmě odstěhoval taky do Humpolce - zkusím ještě jednou nějakou z místních Barum stanic a uvidim. By člověk nevěřil, co to dá práce v 21. století.
Dík kucí.
M.
Dík kucí.
M.