ROVER 75
ROVER 75
Cau. Shanim Rover 75 tusim tak rok vyroby 2002 v plne vybave (Conoseur nebo Celeste) s naftovým motorem 2.0 CDTI 96 kw a puvodni maskou se ctirmi samostatnymi hl. svetlomety v modre barve, ale ne v te nejsvetlejsi, nebo vinove ( bohuzel nemam vzornik a neznam ani nazev barev). Proc jsou ty 2.5 litrove sestivalce tak spatne? Qpravdu zerou 12 litru na sto? Dovazi je nekdo ze zahranici, par sem jich tady videl a shanim i sam, vzdy tam neco nebylo nebo se mi neco nelibylo.Muze to prohlednout nejaky odbornik? Treba bych z pozadavku neco slevil , ale ne z motoru a barvu bych musel nejdriv videt. Dik šakal. 
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Re: ROVER 75
To označení Connoisseur(což je totéž co Celeste) nemusí vůbec znamenat plnou výbavu. Já už dávno žiju v přesvědčení že tu výbavu určovali jen pouze sedaček. Viděl jsem i pětasedmu co něměla vůbec žádnou výbavu, jen klimu a vyhřívaný kožený sedačky v elektrice a nesla od výrobce(ve VIN kódu) označení Connoisseur.
Pokud dobře chápu asi budeš hledat barevně něco jako je Midnight Blue, možná Royal Blue. Vzorník není, nebo jsem za ta léta nikde neviděl. Barva je určena třípísmenným kódem na sloupku dveří řidiče a podle něj pak dohledáš barvu. Každopádně do inzerátů se přesná specifikace barvy stejně neuvádí, takže to zjistíš jen nahrubo podle fotek. Na fotkách rozhodně třeba Royal od Midnight nepozná ani největší znalec.
Šestiválce žerou od 9 litrů nahoru, míň určitě ne. Jestli jsou špatný je těžká otázka, jsou tu dva tábory, jedni je chválí, jedni je haní a je na tobě ke komu se přidáš. 2,5 litr je po osmiválci určitě nejlepší motor na jízdu. Rozhodně ale jeho servisní náklady jsou vyšší než pro řadovej čtyřválec 1,8. Každá sranda něco stojí.
Pokud dobře chápu asi budeš hledat barevně něco jako je Midnight Blue, možná Royal Blue. Vzorník není, nebo jsem za ta léta nikde neviděl. Barva je určena třípísmenným kódem na sloupku dveří řidiče a podle něj pak dohledáš barvu. Každopádně do inzerátů se přesná specifikace barvy stejně neuvádí, takže to zjistíš jen nahrubo podle fotek. Na fotkách rozhodně třeba Royal od Midnight nepozná ani největší znalec.
Šestiválce žerou od 9 litrů nahoru, míň určitě ne. Jestli jsou špatný je těžká otázka, jsou tu dva tábory, jedni je chválí, jedni je haní a je na tobě ke komu se přidáš. 2,5 litr je po osmiválci určitě nejlepší motor na jízdu. Rozhodně ale jeho servisní náklady jsou vyšší než pro řadovej čtyřválec 1,8. Každá sranda něco stojí.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: ROVER 75
Na to, že těch aut ani po Evropě zas tak moc není, tak máš dost vysoké nároky. V případě R75 je potřeba vybrat motorizaci, typ karoserie a pak zejména co nejlepší technický stav. Barva a výbava je obecně u ojetého auta až na druhé koleji.