Zdravim,
mel bych jeden dotaz. Rad bych ale zacal tim že jsem si od strýčka pořídil Rover 75 2.0 V6.
Bohuzel jakmile sem se v tom jednou svezl nechtelo se mi ven a az potom si o tom autě něco přečetl.
Začalo to tim že ten motor který mám je ten vesměs nejhorší co udělali. Načež se vyplnili mé noční můry.
Motor ani nema cenu opravovat a tak sem se chtel zeptat jestli je mozne vymenit motor za jiný popř.jaký ?
Auto jako takové je krásné doopravdy láska na první svezení a moc rád bych si ho ponechal ,jen s jiným motorem .
Předem děkuji za odpovědi.
Výměna motoru rover 75 2.0V6
-
lenham3
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Re: Výměna motoru rover 75 2.0V6
Pokud je tam motor 2,0 KV6 tak jiny tam dat nejde zase je 2,0 KV6 ,a co mas za problem z motorem ? Kdyz se o tento motor clovek stara jak ma tak funguje bez problemu......,Pokud potrebujes novy motor tak neni problem ho sehnat vozim dily z anglie
-
rozbitejrover
No tak to by bylo super se nějak dohodnout ....střílí mi to do vody( prásklý těsnění či hlava,hlavy , nebo zkroucený) a ještě tam sou ai přidřený vačky plus rozbitá vodní pumpa , takže celý motor by byl asi nejideálnější řešení ...
-
lenham3
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
poslal jsem ti SZ tak mrkni
,jinak vitej mezi nama 
Vitej!
Jak rika Lenham, neni to o tom, ze by byl motor jako takovy spatny, ale vyzaduje peci. Tzn. Pravidelne kontroly, vymeny oleje, filtru a pak samozrejme jezdit s tim slusne.... Jsou tu mezi nami taci, kteri na tomhle motoru maji najeto i vic jak 300 tis. km....
Co se tyka prestavby na jiny motor (k-series), tak by te to vyslo pak nastejno, jak koupit cele auto... Lepsi varianta je si nechat z UK dovezt zachovaly motor a pak mu davat tu nejlepsi peci
Nicmene zamilovanost chapeme
Ale pamatuj na to, ze laska prinasi obeti.... Ktere ale za to stoji 
Jak rika Lenham, neni to o tom, ze by byl motor jako takovy spatny, ale vyzaduje peci. Tzn. Pravidelne kontroly, vymeny oleje, filtru a pak samozrejme jezdit s tim slusne.... Jsou tu mezi nami taci, kteri na tomhle motoru maji najeto i vic jak 300 tis. km....
Co se tyka prestavby na jiny motor (k-series), tak by te to vyslo pak nastejno, jak koupit cele auto... Lepsi varianta je si nechat z UK dovezt zachovaly motor a pak mu davat tu nejlepsi peci
Nicmene zamilovanost chapeme