Novinky na STK od roku 2016
Re: Novinky na STK od roku 2016
No právě že jsem koukal, že kolega takové poklice má fakt jsem se tomu smál, jak ti s prominutím blbci můžou něco takového tady prodávat
Kolega to má na zimních kolech a na STK jezdí v létě, tak ho to netankuje, ale dokážu si představit nějakého typického důchodce s ix20, jak před budou STK kolo po kolu sundavá poklice z pecháčá 
Ty poklice co jsou chyceny kolovými šrouby mám na obou šestistovkách. Jsou originál Rover. Na žádné TK s tím nikdy neměli problém, geometrie se s tím změřit dá. Jen mi teď na poslední TK se zeleným, co jsem byl minulý týden technik říkal, že by bylo lepší to mít sundané, aby mohl zkontrolovat rozměr disků. Ale vyloženě to nepožadoval.
ROVER 75CDT, r.v. 2001, zelená HEW
ROVER 620SDi, r.v. 1995, šedý
ROVER 620SDi, r.v. 1998, zelený
ROVER 620SDi, r.v. 1997, modrý
OLTCIT CLUB 11R
ROVER 620SDi, r.v. 1995, šedý
ROVER 620SDi, r.v. 1998, zelený
ROVER 620SDi, r.v. 1997, modrý
OLTCIT CLUB 11R
Mám poklice chycený šroubama na plecháčích pro Civica 8G, bylo to tak tehdy dodávaný. Nehrozí, že je někde ztratím. 
Ale stejně jsem teď pořídil pěkný elektrony a nasadil zimní gumy na celej rok, protože při mém nájezdu se fakt nevyplatí to přezouvat.
Ale stejně jsem teď pořídil pěkný elektrony a nasadil zimní gumy na celej rok, protože při mém nájezdu se fakt nevyplatí to přezouvat.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Potvrzuju, R600 to tak měly také. Problém vidím v nařízení přistavovat auta bez nich. Ani jsem o tom nevěděl (na žádném současném autě to takhle nemám).
Ještě že nefotěj podvozek, muj laděný výfuk by se jim asi moc nelibil 
I tak ti to s největší pravděpodobností neprojde 
Kdy se chystas na STK? Abys reportoval vysledky STK s ladenym vyfukemwrabesek píše:Ještě že nefotěj podvozek, muj laděný výfuk by se jim asi moc nelibil
Nevim, myslim že by to prošlo
Naštěstí za rok a půl
Naštěstí za rok a půl
Zase, záleží jak kde...
Na Honda klubu byl týpek na STK se zeptat co má se svým autem udělat, aby prošel - volant originál, celý výfuk originál (náhradu), sedačky originál, kola plecháče... Na fotce ten výfuk může být vidět, tak i proto.
Na Honda klubu byl týpek na STK se zeptat co má se svým autem udělat, aby prošel - volant originál, celý výfuk originál (náhradu), sedačky originál, kola plecháče... Na fotce ten výfuk může být vidět, tak i proto.
No uvidime jak dopadnu ja. Mam na civicovi STK letos brezen nebo duben tusim. Mam neoriginalni znak vpredu na masce i vzadu na kufru! A dovolil jsem si nechat striknout vsechny cerny plasty (pod spz a v prostorech pro mlhovky) v prednim narazniku do barvy auta

To jsi rebelcembry píše:No uvidime jak dopadnu ja. Mam na civicovi STK letos brezen nebo duben tusim. Mam neoriginalni znak vpredu na masce i vzadu na kufru! A dovolil jsem si nechat striknout vsechny cerny plasty (pod spz a v prostorech pro mlhovky) v prednim narazniku do barvy auta![]()
Trundo zadek výfuku nepoznáš.. Mam dvoulaufový co vypadá jako ten origo.. I když v létě tam budu dávat nový koncovky, tydle jsou starý.. To je taky problem?
Přijde mi todle naprosto směšné.. Proč by si člověk nemohl dát něco víc na auto když se mu to líbí.. Chápu že 185 pneu na 8J kola (obrazně) je nebezpečný.. Ale řešit třeba malý křídlo nebo takovýdle blbosti..
Ty tam máš užší středový díl? A to ti to jako nevadí?
http://www.forcedracing.net/images/addf ... -171_5.jpg
Takhle nějak to vypadá jsem myslel, to dělá ten zvuk, ta změna tloušťky
Jestli tomu dobře rozumim.. Musel bych ti to vyfotit, když se tam někdy dostanu 
Takhle nějak to vypadá jsem myslel, to dělá ten zvuk, ta změna tloušťky
Jo ták..... no to je normální tlumič, potažmo rezonátor. Nic světoborného 
Zdravím.
Tak jsem byl dneska opět po 2 letech na STK.....
Vzhledem k tomu, že nic neupravuju, ani netuninguju, tak žádný problém
Co se týče měření emisí- měl jsem trochu obavy, ale výsledek předčil očekávání (alespoň mám v tuto chvíli ten dojem). Doma ještě mrknu na protokol z dovozové STK v roce 2012, tuším, že obsah NO tam byla změřená nějaká cifra (v limitu) a dneska výsledek "0". Že by to bylo tím aditivovaným palivem, co jsem celý minulý rok tankoval?
Připojení na počítač úplně v pohodě, žádný problém.
Jezdím na tu samou stanici už od začátku. Pan technik mi říkal, že začátkem roku tam byly drobné potíže, ale to se jim rychle zlepšilo, takže se s tím brzy vyrovnali.
To jen tak, aby tu řeč nestála
Tak jsem byl dneska opět po 2 letech na STK.....
Vzhledem k tomu, že nic neupravuju, ani netuninguju, tak žádný problém
Co se týče měření emisí- měl jsem trochu obavy, ale výsledek předčil očekávání (alespoň mám v tuto chvíli ten dojem). Doma ještě mrknu na protokol z dovozové STK v roce 2012, tuším, že obsah NO tam byla změřená nějaká cifra (v limitu) a dneska výsledek "0". Že by to bylo tím aditivovaným palivem, co jsem celý minulý rok tankoval?
Připojení na počítač úplně v pohodě, žádný problém.
Jezdím na tu samou stanici už od začátku. Pan technik mi říkal, že začátkem roku tam byly drobné potíže, ale to se jim rychle zlepšilo, takže se s tím brzy vyrovnali.
To jen tak, aby tu řeč nestála
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS