Servisy v Praze a okolí
-
- Kontaktovat uživatele:
Servisy v Praze a okolí
Máte někdo dobré zkušenosti s nějakým servisem, nepočítaje šíleně drahý a tím již pro "lidi" nedostupný AMTmobil?
Osobně doporučuji pana Maredu v Písnici - nedaleko Chodova.
Velice vstřícný a spolehlivý 'rover'mechanik, příjemné ceny a ochota samozřejmostí.
Osobně doporučuji pana Maredu v Písnici - nedaleko Chodova.
Velice vstřícný a spolehlivý 'rover'mechanik, příjemné ceny a ochota samozřejmostí.
Mechwarrior Mireček Rover 75 2.0 CDT Fajnšmekr
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny naše členy a oznamuju, že dnes jsem byl s mým Roverem 200 u pana Maredy a tak vás musím všechny poinformovat. Vlastní ,,blbostí" jsem si způsobil, že při dobíjení baterie jsem neopatrností ,,ťuknul" + pólem na hned vedle instalovanou ,,řídící jednotku", kterou se mi podařilo ,,zlikvidovat". Býval bych raději držel pár facek, ale co jsem měl dělat. V Přišimasech u Úval ve vrakáči jsem koupil (po poradě s panem Maredou) řídící jednotku a byl jsem překvapen tím, že mi bylo ve vrakáči řečeno, že pokud ta řídící jednotka nebude použitelná pro můj typ, že ji mám přivézt zpět a že mi vrátí peníze. Naštěstí ji pan Mareda ,,domluvil", takže mi spadl kámen ze srdce. Typ na pana Maredu jsem dostal od kolegy Šinogla a tak jsem se i u pana Maredy hlásil, že jdu na doporučení a vlastně mi vyhověl okamžitě, takže během týdne už zase ,,jezdím". Tohoto ,,OPRAVÁŘE" mohu všem jen vřele doporučit. Pana Maredy jsem se ptal, můžu li případně zveřejit jeho jméno a ostatní kontakt na něho a byl mi dám souhlas, takže tímto -,,činím". Adresa je: Miroslav Mareda, Praha 4 ( Písnice) Na Losách 238 a mobil je 608889596.MIL@ píše:Zdravim, mate nekdo kontakt na pana Meredu ??
Myslel jsem, že budu první, kdo se na našich stránkách o panu Maredovi zmíní a zjišťuju, že už první nejsem. S jeho prací jsem byl velice spokojen a mile překvapen i cenou, protože skoro za 4 hodiny práce a seřízení řídící jednotky počítačem si řekl 1200,- Kč, což jinde ,,berou" jen za pouhé připojení k počítači. Takže všem kolegům jen ,,DOPORUČUJI".
Máte někdo zkušenosti s tímhle servisem?
http://www.k-car-c.cz/
-
Servis v Praze
Zdravim Rover Club. Byl jsem u pana Maredy asi pred rokem a mohu jenom potvrdit jeho dobrou povest. Vse bylo provedeno v poradku, ochotne a za primerenou cenu. A hlavne - vlastni testbook
Mohu jenom doporucit. Pavel

Pavel
-
Jednou jsem u nich byl. Nemohu nic vytknout. Nemaji test book - na to pouzivali tenkrat pana Maredu. PavelDawe píše:Máte někdo zkušenosti s tímhle servisem?
Pavel
- Skeeve
- Kontaktovat uživatele:
Re: Servisy v Praze a okolí
Vyborne, jak to tak vypada, tak pan Mareda s rovery umi:) Mam v tahu alternator - vuuubec nedobiji baterku, dneska kdyz jsem jel z chaty tak me musela nakopavat mamka:) - a tachometr. Tachac zase ukazuje zbesile rychlost, otackomer zavratne otacky. No, takze v tydnu mu zkusim brnknout a uvidime.
Diky moc za tip
Diky moc za tip
______
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Panu Meredovi jsem v patek volal a pokousel se objednat. Bohuzel je nejmene do konce mesice plne vytizen a objednavky bere tak na zacatek dubna.Skeeve píše:Vyborne, jak to tak vypada, tak pan Mareda s rovery umi:) Mam v tahu alternator - vuuubec nedobiji baterku, dneska kdyz jsem jel z chaty tak me musela nakopavat mamka:) - a tachometr. Tachac zase ukazuje zbesile rychlost, otackomer zavratne otacky. No, takze v tydnu mu zkusim brnknout a uvidime.
Diky moc za tip

R 620 SD r.v. 1998
www.tomsfoto.xf.cz
www.tomsfoto.xf.cz
- Skeeve
- Kontaktovat uživatele:
Achich:( No, tak to snad jeste nejak vydrzim. Beztak Aspon nasetrim penizky pro jistotu:)Big.T píše: Panu Meredovi jsem v patek volal a pokousel se objednat. Bohuzel je nejmene do konce mesice plne vytizen a objednavky bere tak na zacatek dubna.![]()
![]()
______
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny kolegyně a kolegy. Byl jsem teď 11.března u pana Maredy a zase jako obyčejně - ,,spokojenost". Všechny drobné závady mi odstranil za velmi příznivou cenu. Byl jsem byl objednán asi 14 dní dopředu, vše v nejlepším pořádku, mohu opět jen doporučit.
- Skeeve
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim vsechny:)
Tak jsem byl v patek cerpat nafticku v Praze, v PapOilu na Andelu. No co budu povidat, alternator odesel tam, kam alternatory obvykle chodivaji. Nakonec se stalo to, ze jsem skoncil v mistnim servisu. Pan opravar si za vymenu alternatoru, remenu, zkontrolovani stavu motoru, dotazeni vsech sroubu a hromady dalsich veci rekl litr. Autum rozumi, a jeho servis stylem "chlape zavolej mi klidne v noci, ja se seberu a prijedu" nebo "brnkni, poradim po telefonu" se mi hodne libi. Souhlasil, ze sem muzu dat na nej kontakt, takze:
Jindra mechanik
777 717 213
Drtinova 324/9
150 00 Praha-Smíchov
http://www.firmy.cz/detail/208228-pap-o ... ichov.html
Tak jsem byl v patek cerpat nafticku v Praze, v PapOilu na Andelu. No co budu povidat, alternator odesel tam, kam alternatory obvykle chodivaji. Nakonec se stalo to, ze jsem skoncil v mistnim servisu. Pan opravar si za vymenu alternatoru, remenu, zkontrolovani stavu motoru, dotazeni vsech sroubu a hromady dalsich veci rekl litr. Autum rozumi, a jeho servis stylem "chlape zavolej mi klidne v noci, ja se seberu a prijedu" nebo "brnkni, poradim po telefonu" se mi hodne libi. Souhlasil, ze sem muzu dat na nej kontakt, takze:
Jindra mechanik
777 717 213
Drtinova 324/9
150 00 Praha-Smíchov
http://www.firmy.cz/detail/208228-pap-o ... ichov.html
______
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
K car servisem jsem byl také velmi spokojen. Jednalo se o problémy s dveřmi, zapalování, a výměny nejvíce opotřebovaných dílů.
Re:
Do tohoto servisu jezdim 4 roky a jsem spokojen.Dawe píše:Máte někdo zkušenosti s tímhle servisem?
HonzaW
Rover 620Si
Rover 620Si