Programování DO
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Programování DO
Čaute, nevíte někdo kdo na severní morave programuje DO? Byl sem v jednom servise tady ve Frýdlantě, ale nešlo jim to. Díky
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Programování DO
INDIS v Ostrave to neumi? Myslim, ze meli diagnostiku, tak by to mohli zvladnout ...
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Nevím prave se ptám jestli jste toto už někdo dělali a máte to odzkoušené. Tady maji taky diagnostiku, ale nešlo jim to. Ještě se zeptám na kolik taka sranda vyjde (dálku mám svoji) Jinak dík zkusím
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To nevim, ale rekl bych, ze cela operace je na par minut. Tak to snad nebude tak drahe -- tipnul bych stejnou cenu jako za pripojeni na diagnostiku a nacteni zavad z ECU.
Jo Indis 1000 kč caa 15 minut,ale funguje to.

- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
A proč ti ten úsměv mizí ?Karel G. píše:Jo Indis 1000 kč caa 15 minut,ale funguje to.![]()
![]()
Cena!Za sparování jednotky z D.O je to dost 
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Jo takhle. No ale jestli to funguje tak je lepší dát 1000 než aby si pak s autem neodjel a měl s tím problém, si myslím.
Samozřejmě ,že je to lepší,já si nechal naprogramovat druhou dálku,at mám klid.Nic to ale nemění,na tom že ten klid stál 1000kč.No ale na začatku šlo o to jestli to umi ANO mají diaknostiku Rover.

Ahoj
Pokud jste z přihraničí západ, sever, tak naprogramování dálky v Plauen-DE autohaus Wunderlich stojí do 20 eur. Použitý ovladač musí být stejný - jsou dva druhy r.v.95-96 a 97-výše, jinak to nefunguje. Ovladače 95-96 mam za 500,-Kč.
Pokud jste z přihraničí západ, sever, tak naprogramování dálky v Plauen-DE autohaus Wunderlich stojí do 20 eur. Použitý ovladač musí být stejný - jsou dva druhy r.v.95-96 a 97-výše, jinak to nefunguje. Ovladače 95-96 mam za 500,-Kč.
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Cauki a ve kterym to je meste? No ja mam 2 dalky ktere jsou mi k nicemu takze jednu si chci nechat naprogramovat ale jaky je to rok vyroby tak to nevim ke svemu autu mam jednu dalku a to bude pravdepodobne 97. Diky za nabidku 
Ahoj vsem...poradite, kde se da rozumne sehnat druha dalka Lucas k R 400 /r.98?
Mam jen jednu a nechci se dockat momentu, kdy se neco stane a bude auto k nicemu.
A kdo by ji naprogramoval nekde v okoli Liberce..nebo co nejbliz (do Ostravy neeeeeeeee.).
4 mistnej service kod jsem bohuzel k autu neobdrzel
Diky za odpovedi moudrych...dogman
Mam jen jednu a nechci se dockat momentu, kdy se neco stane a bude auto k nicemu.
A kdo by ji naprogramoval nekde v okoli Liberce..nebo co nejbliz (do Ostravy neeeeeeeee.).
4 mistnej service kod jsem bohuzel k autu neobdrzel
Diky za odpovedi moudrych...dogman
Dogman - ROVER 400 Mark II 5door / 1.4 16V / 1998
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud hledas nejlevnejsi cestu, tak bude asi nejjednodussi objednat ovladac pres ebay. Na Rovery 200/400 jich tam byla vzdycky hromada. Diagnostiku meli tusim v Ceskem Dubu, ale radeji si tam zavolej: http://cdmotor.cz/
Děkuju moc...zkusim je..Dubaky!:)
Dogman - ROVER 400 Mark II 5door / 1.4 16V / 1998
- Roman620ti
AnderN píše:Pokud hledas nejlevnejsi cestu, tak bude asi nejjednodussi objednat ovladac pres ebay. Na Rovery 200/400 jich tam byla vzdycky hromada. Diagnostiku meli tusim v Ceskem Dubu, ale radeji si tam zavolej: http://cdmotor.cz/
Do toho Dubu sem jednou volal a byli ochotní, ale prej tam ještě 620ti neměli a to mě docela odradilo. To je divný, ne? Ještě že sem zkusil pana Maredu
2x Rover 620ti