75 2.0 CDT, r.v. 1999 na ND

Odpovědět
WarrilloW
Kontaktovat uživatele:

75 2.0 CDT, r.v. 1999 na ND

Příspěvek od WarrilloW » čtv dub 23, 2026 11:53

Můj červený RedRex 75tka 2.0 CDT (po havárii předku - střet s radlicí sypače v únoru 2026) - už mi stojí na zahradě jako ND. Kdo chce nějaký ND, ať se hlásí. Přední světlomety, pravé chromované zrcátko, pravý přední kryt v podběhu u pneu, spínače světel a držák na nápoje je už u jiných majitelů.

Co je NEpoužitelné: chladič, intercooler, sahara, přední rám, kapota, přední nárazník, přední mlhovky.
Použitelné: bufík od klimy (už vymontován), případně možnost vymontovat servo pumpu - taky ok a interiér ve světlé kůži taky celý ok, jen známky ošoupání přední sedačka a volant (celokožený).

Kdo má zájem o něco, ať napíše na FB: Daienne WarrilloW Reinhard nebo na číslo 703 301 020. Lokalita Opavsko. Něco můžu zaslat poštou, něco případně přivezu osobně třeba na jiném srazu, jinak si přijeďte vykuchat, co potřebujete :)
!!!Nejlépe si ho ale někdo odvezte celý, tak jak je.
Zabírá mi tu zbytečně místo a potřebuji sem dát svůj druhý projekt, záchrana 620tky v automatu.
75tka nastartuje, jede, ale už nemá tah do kopce. V nádrži je přes 30litrů nafty, spíše více.
Inzerát mám i na FB "Rover Club CZ/SK (MG)".
Mějte se a smějte se. :D Diana

Odpovědět