Jo, máte všichni pravdu-psal jsem to s hodně horkou hlavou.. vlastně kromě GO hlav tam opravdu není nic, co bych už nepotkal u jiného auta a žádný vyloženě průšvih se nekoná.. za rady ohledně laku a koroze děkuji - určitě to tady s Vámi ještě proberu, jelikož o lakýrničině nevím vůbec nic.. každopádně teď se chci zaměřit na vyřešení motoru + chlazení + přetěsnění vany automatu + rozvody, pak výfuck atd.. jinak mám pro Rovera připravenou pěknou garáž, takže venku určitě parkovat nebude, až ho dám do kupy.. Ona ani ta koroze není opravdu tak strašná, když si vzpomenu, co občas vídím u 5 let starých aut za hrůzy.. jsem jen trochu rozmazlenej z Volva, protože nevím, jak to ty kluci udělali, ale dole není ani smítko rzi.. a to to stojí pořád venku-je to auto denní potřeby.. tak proto mě pak vyděsí i taková povrchová liška
Jinak teď v týdnu budu sundavat hlavy, tak Vám pak nafotím, jak to vypadá pod nima

Jen mě trochu vytočil pán, u kterého si necháváme rovnat a tlakově testovat hlavy (v docela velkém množství).. když jsem se zmínil o KV6 hlavách, tak mi naprosto nevýbíravě řekl : "Tyhle anglický sráče nedělám, nemám na to věci ani chuť" .. Tak jsem ho naprosto nevýbíravě poslal do prdele a teď sháním někoho, kdo si na to troufne.. fakt jak to není 1.9TDI, tak každej ohrnuje nos... (kdybyste znali někoho dobrého klidně i na Moravě, neváhejte-rád si tu cestu s hlavama udělám.. .. potřebuji je srovnat, udělat tlakový test a rád bych i nová vodítka.. a rovnou bych mohl vzít kamaráda, co má 825SD a spojit to s nějakým minisrazem tam u Vás

))
Ad. zámek a ovládání.. klíčenku mám bohužel jen jednu a ještě takovou pofidérní

chybí jí ty gumičky na tlačítkách a je vidět přímo na mikrospínače..

poškozený zámek na řidičovi možná funguje, ale neměl jsem do něj odvahu strčit svůj jediný klíč

průser když mi odejde klíčenka, tak i kdybych se do toho dostal kufrem, tak nevypnu immo, který se jak jsem pochopil vypíná jen klíčenkou (a nebo zadání nouzovýho EKA kódu otáčením klíče právě v řidičově zámku, kterej asi bude už s Ježíšem

)
Napadlo mě ho ještě vyndat a skočit k nám do takovýho profi zámkařství, jestli ho nedokážou nějak zkontrolovat a zachránít - přeci jen nechci mít k autu třicet klíčů
Jinak věřím, že jízda stojí za to.. Zatím si do něj chodím jen sedat a relaxovat v těch gaučích

Rover 820Si 2.0L 20T4H 100kw MY 01/1992, aristokratický überkočár ve stádiu záchrany

------------------
Volvo 850 Estate 2.5L Diesel, černá kráska v kůži.. 136kw by DIESELPOWER CHIP/Bosch SuperSprint 764/KAT OFF,EGR OFF/ 500.000km+
------------------
Nabízím originální diagnostiku vozů Volvo a Saab.. k dispozici od 1.8.2015 také automatizovaná plnící a čisticí stanice na automatické převodovky všech výrobců.. Lánov u Vrchlabí čp. 18, rezervace 739 020 999, či e-mailem
plneniat@outlook.cz