Osmistovka v Běchovicích
Re: Osmistovka v Běchovicích
tak jsem byl zase v Běchovicích a pořídil pár dalších mizernejch fotek. Měl jsem víc času, než minule, tak jsem osmistovku důkladněji zkoumal a už mi připadá v mnohem horším stavu, než když jsem jí viděl poprvé. Dal jsem za stěrač lístek, že mam o auto zájem a odkaz tady na klub, tak uvidíme, jestli se někdo ozve. Pro sebe jí ale nechci, tak to pak budu delegovat sem.
ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
Podle VIN je to rok výroby 1998. Otázka je kolik úsilí by stálo ho zachránit, pokud má doklady a jestli se někdo takový najde.
- Skeeve
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, chudak osmikilco
bejt to coupe, tak bych do ni sel...

______
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Zdar, dnes jsem se byl podívat v Třebíči v autobazaru Jahoda na červenou 820Si. Byl jsem poblíž, tak jsem udělal malou zajížďku.
Auto se inzeruje za 15tis. Podle SPZ bylo asi v ČR registrováno jako nové. Vnitřek původní, bez poškození, až na palubku kolem přístrojovky, deformovanou od sluníčka. Lakování je ale velmi špatné. Na některých místech (dveře, zrcátko, přední nárazník, střecha) je odloupaná vrchní vrstva bezbarvého laku. Že by originál lak byl tak nekvalitní?
Orezlé přední blatníky, víko kufru, kolem zadních světel.
Auto se inzeruje za 15tis. Podle SPZ bylo asi v ČR registrováno jako nové. Vnitřek původní, bez poškození, až na palubku kolem přístrojovky, deformovanou od sluníčka. Lakování je ale velmi špatné. Na některých místech (dveře, zrcátko, přední nárazník, střecha) je odloupaná vrchní vrstva bezbarvého laku. Že by originál lak byl tak nekvalitní?
Orezlé přední blatníky, víko kufru, kolem zadních světel.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, horní krycí vrstvy laku se na autech z 90. let bohužel loupou; obzvlášť na těch, které nebyly garážované a o jejichž lak se nikdo extra nestaral. Týká se to asi všech modelových řad. Na druhou stranu Rover není jediný, kdo tento problém má.
Soudě dle těch orezlin, byl by to další projekt -- komplet rozborka, repase a sborka zase dohromady.
Soudě dle těch orezlin, byl by to další projekt -- komplet rozborka, repase a sborka zase dohromady.
tak jsem se dneska dozvěděl, že majitel můj vzkaz za stěračem našel...
Volala mi totiž paní od policie, že na tom autě vyšetřuje nějakou škodu, a že prý ji majitel dal ten můj lístek, tak jestli s tím nemam něco společného. Paní byla naštěstí dostatečně soudná a nemyslí si, že bych tam něco zničil já a ještě tam nechal telefon
Co za škodu řeší nevím, ale asi už ho nějací debilové vymlátili...
Volala mi totiž paní od policie, že na tom autě vyšetřuje nějakou škodu, a že prý ji majitel dal ten můj lístek, tak jestli s tím nemam něco společného. Paní byla naštěstí dostatečně soudná a nemyslí si, že bych tam něco zničil já a ještě tam nechal telefon

Co za škodu řeší nevím, ale asi už ho nějací debilové vymlátili...
ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983
Bohužel to takhle může dopadnout, když auto stojí opuštěné a nepojízdné. Trochu nerozumím majiteli auta, že se neozval. Asi tři roky s autem nejde, nebo nemůže jezdit. Nevypadá to, že by se o něj staral a nabídka k odkupu ho nezajímá.