KDB - Rover 827 - "68"
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: KDB - Rover 827 - "68"
Já myslel, že to je novejší počin, omlouvám se za plevel a už mlčíme a jen závidíme Jágrovskou limuzínu 

Ale prd, klidně plevelte, neisme na škodofóru 

MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Jarda je stejně nejlepší..... neskutečný borec to je!
Po včerejšku má to auto dvojnásobnou hodnotu
Po včerejšku má to auto dvojnásobnou hodnotu

Ono to zase opadne 
.....ale je fakt, že je prostě fenomenální už jen tím, jak ze sebou dokáže pracovat a prosazovat se v nových a nových trendech.... víc jak 25let na vrcholné světové úrovni
Kolikrát se už diskutovalo, o někom, že má naději být stejnou hvězdou a o nikom se tak nemluvilo déle, jak několik let...
Řekl bych, že se zhmotńuje nová verze vtipu z totáče o Gustavu Husákovi, jako o nevýznamném politiku za éry Karla Gota.
Teď KG nahradí JJ....
JJ má moje sympatie násobně tím, že se mi jeví i jako slušný člověk, který má úctu k ostatním avůbec je tak nějak normální.
Prostě klobouk dolů.
P.S. Doufám, že v tom mém autě alespoň jednou, možná, někdy seděl..... (parafráze J. Cimrmana)
Ale je to jedno, v mém vztahu k JJ i k R827 "68" to nic nemění

.....ale je fakt, že je prostě fenomenální už jen tím, jak ze sebou dokáže pracovat a prosazovat se v nových a nových trendech.... víc jak 25let na vrcholné světové úrovni

Kolikrát se už diskutovalo, o někom, že má naději být stejnou hvězdou a o nikom se tak nemluvilo déle, jak několik let...
Řekl bych, že se zhmotńuje nová verze vtipu z totáče o Gustavu Husákovi, jako o nevýznamném politiku za éry Karla Gota.
Teď KG nahradí JJ....
JJ má moje sympatie násobně tím, že se mi jeví i jako slušný člověk, který má úctu k ostatním avůbec je tak nějak normální.
Prostě klobouk dolů.
P.S. Doufám, že v tom mém autě alespoň jednou, možná, někdy seděl..... (parafráze J. Cimrmana)
Ale je to jedno, v mém vztahu k JJ i k R827 "68" to nic nemění

MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Říkal jsi, že to byl tvůj spolužák... tak se ho zeptej a nebo ho pozvi, ať si aspoň jednou sedne 
Jednoduše ... Jarda je pokorný člověk a pokora je to, co ho dělá tím, kdo je a jaký je.
Já to vidím ze svého laického pohledu takto - 1. Gretzky, 2. Jágr, 3.... je mi šumák
...

Jednoduše ... Jarda je pokorný člověk a pokora je to, co ho dělá tím, kdo je a jaký je.
Já to vidím ze svého laického pohledu takto - 1. Gretzky, 2. Jágr, 3.... je mi šumák

Nebyl spolužák, moji spolužáci s ním hráli hokej (jak jinak na Kladně
). Je vrstevník - o tři měsíce mladší než já, takže jsme stejnej školní ročník.

Jo tak... kurde... no tak vezmi auto a zaparkuj ho před dveře autobusu, až bude odjíždět ze stadionu. Třeba si vzpomene 

Ano,třeba si vzpomene a koupí osmikilo zpátky
Já bych si to třeba pokládal za čest, kdyby mi někdo takový jako JJ udělal takovou nabídku 

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Tak kdyby začal jezdit na srazy, tak by to nebylo marné.... 

Je to OT, ale vlastně se to týká také velikána, i když z jiné branže, ale nedá mi to - jsem smutnej, protože včera napořád opustil svou Lucille jeho Veličenstvo B.B. King.....
Zrovna včera jsem vytáhl po týdnu MG a omylem zmáčkl play a ona tam kazeta s B.B.Kingem - krásná krajina, silnice, počasí a úžasná muzika. Akorát jsem netušil, že to bylo requiem....
Naposledy se mi to stalo s Paulem Newmanem.......najednou jsem dostal chuť na film s ním (normálně si filmy moc nepouštím) , dohrálo DVD, já zavřel okno s přehrávačem a za ním byla stránka Seznamu se správou, že PN zemřel....

Zrovna včera jsem vytáhl po týdnu MG a omylem zmáčkl play a ona tam kazeta s B.B.Kingem - krásná krajina, silnice, počasí a úžasná muzika. Akorát jsem netušil, že to bylo requiem....
Naposledy se mi to stalo s Paulem Newmanem.......najednou jsem dostal chuť na film s ním (normálně si filmy moc nepouštím) , dohrálo DVD, já zavřel okno s přehrávačem a za ním byla stránka Seznamu se správou, že PN zemřel....