Tak pásy vyčištěny, pomohl jelen a Omino Bianco

na kontrolu/vyčistění motorku plynu jsem se díky pokračujícímu stěhování zatím nedostal - o víkendu zapojím PC zazemí, tak pošlu fotky, jak to vypadá na zvedáku.. ad. interiér - už teď vím, že budu muset sehnat minimálně celou stropnici a víko kastlíku spolujezdce.. zbytek vezmu vodním vysavačem a plasty zkusím nějak oživit
Budu mít dvojgaráž, tak mě napadá myšlenka jak moc je asi nákladné zgenerálkovat KV6, která tlakuje do vody (žádná voda v oleji, ani olej ve vodě zatím). "Pouze" vaří.. automat řadí sametově, auto je v plné palbě (veškerá funkční), koroze je kromě puchýře na blatníku minimální.. cena k jednání 15.000kč? Co myslíte? Nejde mi ani tak o celkový stav auta - spíš jestli nejsou u tohoto motoru nějaká specifika, která by GO hlavy prodražila, nebo znemožnila. Ptám se proto, že např Volvo mělo v tomto směru "legendární" 3.0 řadovou šestku, kde vždy při go hlavy montovaná hlava praskla, nebo se zkroutila (díky nikasilové příměsi)
Na zmíněnou 825 se jedu v sobotu ještě podívat, tak můžu opět nahodit fotky

Nechal bych si oba Rovery - 820 by byla pro mamku - půl života jezdí MHD, tak teď už by nemusela a 825 pro mě.. přecijen mám ve všech ohledech raději plavnou jízdu s automatem
Jinak Karle, je to přesně tento konektor - novější roky (třeba jako ten tvůj) mají konektor jaký, když ne OBD?
Rover 820Si 2.0L 20T4H 100kw MY 01/1992, aristokratický überkočár ve stádiu záchrany

------------------
Volvo 850 Estate 2.5L Diesel, černá kráska v kůži.. 136kw by DIESELPOWER CHIP/Bosch SuperSprint 764/KAT OFF,EGR OFF/ 500.000km+
------------------
Nabízím originální diagnostiku vozů Volvo a Saab.. k dispozici od 1.8.2015 také automatizovaná plnící a čisticí stanice na automatické převodovky všech výrobců.. Lánov u Vrchlabí čp. 18, rezervace 739 020 999, či e-mailem
plneniat@outlook.cz