Rover 827 Si, r.v. 1995
Re: Rover 827 Si, r.v. 1995
Rádio jsem v Anglii našel,ale potřebuji někoho kdo mi ho doveze . Asi zkusím Zemiho 

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Zkus..... držím palce
Zrovna dneska jsem koukal v Kupéčku, že tam asi vrátím původní rádio. To co tam je, tak je jak pěst na oko a stejně ho neposlouchám. V Kupéčku bych tedy klidně měl i kastlík místo rádia... je to zbytečná váha 

Pěkná práce, jen co je pravda. Určitě Ti bude děťátko dělat jen samou radost. 

Ber to jako motivaci pro vylepšení stavu tvého SD1Keksin píše:Pěkná práce, jen co je pravda. Určitě Ti bude děťátko dělat jen samou radost.

Nenavážej se do něho..... on SD udržuje v nálezovém stavu se vším všudy

Já se nenavážím, jen se snažím jít příkladem 

V pohode. Auto jezdi, co vic chtit
Ono neni jednoduchy najit kvalitni lidi na renovaci a logistika je moooc slozita. A hlavne, peniiiize.
Kamos dal vyvarit MG, pak to dal na lak a tam zjistili, ze nektery veci byly zfusovany.

Ono neni jednoduchy najit kvalitni lidi na renovaci a logistika je moooc slozita. A hlavne, peniiiize.
Kamos dal vyvarit MG, pak to dal na lak a tam zjistili, ze nektery veci byly zfusovany.
Po delší době jsem si dnes změřil spotřebu. Před odjezdem do Rajhradu natankováno na pumpě Gulf v Přerově jejich prémiové palivo(tankuji ho už asi půl roku, je sice dražší, ale prémiová značka auta si to prostě zaslouží
)více informací o palivu je v příloze. Tankuji vždy na stejném stojanu a do prvního cvaknutí pistole. Během srazu a dnes ujeto 295 km a to v podílu 45% dálnice (rychlost 110-130 km/h) v koloně s ostatními Rovery 20 %(rychlost do 60 km/h) a 35 % okresní cesty(100 km/h) a vesnice (50 km/h) Pokud to šlo, tak jízda na tempomatu.Při zpáteční cestě s kolegou Berryjem a jeho 45 s motorem V6 v zádech
Dnes znovu dotankováno do prvního cvaknutí 27,15 litrů.
Takže průměr mi vychází velmi krásných 9,2 l/100 km.
Dle TP je průměr 10,1 l/100km, ale pravda vyhnuli jsme se jízdě po městě a sobotní provoz byl minimální
Jinak auto fungovalo bezvadně a dle ohlasu členů na srazu neudělalo ostudu, tak snad to tomu mému "Sterlingu" vydrží

Dnes znovu dotankováno do prvního cvaknutí 27,15 litrů.
Takže průměr mi vychází velmi krásných 9,2 l/100 km.
Dle TP je průměr 10,1 l/100km, ale pravda vyhnuli jsme se jízdě po městě a sobotní provoz byl minimální

Jinak auto fungovalo bezvadně a dle ohlasu členů na srazu neudělalo ostudu, tak snad to tomu mému "Sterlingu" vydrží

- Přílohy
-
- letak 21x10 cm aditiva cz(1).pdf
- (2.19 MiB) Staženo 126 x
Moc pěkná spotřeba a to jsme jeli celkem svižně,
Dnes odpoledne jsem si všimnul, že mám odřené auto
levý roh předního nárazníku a samozřejmě obě barvy
Nejhorší je, že si nejsem ničeho vědom a podle zbytků zdiva to vypadá, že to není od jiného auta, ale řidičova nešikovnost
Nikdo jiný než já s tím na stopro nejel - jsem debil 

Nejhorší je, že si nejsem ničeho vědom a podle zbytků zdiva to vypadá, že to není od jiného auta, ale řidičova nešikovnost

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, řidičova nešikovnost, ale toho, co vedle tvého auta parkoval ten barák
inu stane se ...

Stane se, ale 5 týdnů po lakování to fakt nas..e, kór když jsem nikdy žádné auto neodřel, když nepočítám offroady kde se podobné škrábance berou jako ozdoby
Nu což něco rozleštím a zbytek opravím barvu mám 

Za 1) to auto má fakt dlouhej čumák a hranatej.
za 2) každé vylepšení automaticky přitahuje průšvih - princip rovnováhy
......poslední příklad : na 75 jsem namontoval nový dekl pod motor (2h pasování), překonzervoval spodek, nasadil nový, lepší výfuk a aby se to vyvážilo, druhý den jsem přišel o přední okno... 
za 2) každé vylepšení automaticky přitahuje průšvih - princip rovnováhy

MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
No takovéto rohové líznutí, když ještě třeba hraje rádio, ani nemusíš zaregistrovat. Překážka přijde většinou v ostrém úhlu, tak nějak jako by po tečně. Když to opřeš někde kolmo, na placato čumákem nebo zadkem, i kdyby jen zlehounka, tak to ucítíš, ale toto ne.
ROVER 75CDT, r.v. 2001, zelená HEW
ROVER 620SDi, r.v. 1995, šedý
ROVER 620SDi, r.v. 1998, zelený
ROVER 620SDi, r.v. 1997, modrý
OLTCIT CLUB 11R
ROVER 620SDi, r.v. 1995, šedý
ROVER 620SDi, r.v. 1998, zelený
ROVER 620SDi, r.v. 1997, modrý
OLTCIT CLUB 11R
Rádiem to není olsone, nehraje protože jsem vyndal pojistku, neustále se mi totiž točí CD mechanika i když je rádio vypnuté