max80 píše:Lestenka, fakt moc pekna 800-stovka.![]()
![]()
![]()
P.S. To je foceny na D1 ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jojo, osmikila sou krasny:) Je fakt, ze jsou takovy hranatejsi, ale to neni vada:) Interier bude, jakmile budu schopnej ho poradne vyluxovat a vycistit:) Tatik to mel predtim dost jako pracovni nastroj, tak to podle toho jeste vypada:) Ale dneska jsem na to moc linej:) Jinak velky je... Kdyz parkuju vedle aut, tak si vsimam, jak i audiny jsou o neco kratsi:) Ale musim rict, ze se mi s tim jezdi krasne. Vzhledem k tomu, ze mam papiry chvili, tak i kamaradi se divej kam dokazu zacouvat, a jak je to snadno ovladatelny:) Az budeme na sraze, tak te necham rad posadit:))Roman620ti píše:Mě se ty OSMISTOVKY líběj čím dál vícJe to opravdu krásné auto a u té tvé to ještě doplňuje ta krásná béžová kůže. Krásná elegance. Zkus ještě dohodit fotky interiéru, má moc pěkně dělané sedačky, úplně lákaj se posadit.
Ale je to ještě větší jak ŠESTISTOVKA, tak už bych se v garáži moc nehnul
Už se na ní těším do Jíčína
Mas recht... Zrovna palubka u spolujezdce s tou odkladaci plochou se mi taky moc nelibi, ale vzhledem k tomu, ze vnimam uplne jiny veci na tom aute, tak je mi nejakej spolujezdec casto putna:D Na druhou stranu mne na 75 odrazuje prave to, jak je tam vsechno kulaty...AnderN píše:Na 800 me odrazuje ta priserne hranata palubni deska, ktera nepokryte prozrazuje puvod nekdy v 80. letech a mozna jeste driv. Jinak porad noblesni auticko.
Kubismus primo ne, ale kulaty prvky mi prijdou takovy... no... dost zensky:) Sice ta 75 to ma v elegantnim stylu, jak mi to nevadi, ale sou auta u kterejch me to drasa:)max80 píše:Skeeve, ty byt fanousek interierovyho kubismu...?!![]()
Tohle auto je opravdovej unikat, ja ho za posledni 3 roky videl jen jednou, v Nemecku na dalnici, plul si tam 120 km/h a vejral jak tele![]()
Ten ridic mel rukavice (takovy ty ridicsky, ne lopatacky), proste fajnsmekr !!!
U me to bylo jasny, zdedil jsem tulaka po otci za 30.000Zakar píše:Nádherná kára.Také jsem o něm uvažoval ale nakonec to vyhrála šestistovka.