Já Karle tvým 820 Ti nepohrdnul, ale nebyl jsem vnitřně přesvědčen, že je to to pravé

. K charakteru takové limuzíny se více hodí V6 a automat

Je to úžasně měkké, alespoň co jsem měl možnost projet se po návsi než jsem to koupil. Auto je totiž v depozitu tudiž nepojištěné navíc má rozbité levé zpětné zrcátko, nemá kliku spolujezdcových dveří - častá závada

má rozbitý pravý přední blinkr a upadený výfuk ve spoji středního a koncového dílu. Sem tam je nějaký šrám na karoserii a někde se to nějaký umělec pokoušel opravovat asi sprejem od Motipu podle hesla zelená jako zelená

U zadního pravého lemu je koroze. Bude potřeba vyměnit několik žárovek a hlavně rozhýbat nebo vyměnit motorek, který ovládá naklápění spolujezdcovy sedačky, kterou jsem sklopil a nejde vrátit zpět

, ale podle mě pozitiva převládají nad tím špatným. Jinak ano Trundo nebude to na denní ježdění, ale na občasný výlet v pěkném počasí

Najeto tá má mít 177000 km, původ Německo, STK do 3/2015 .Koroze spodku prakticky nulová, motor startuje a běží, převodovka mi při zkušební jízdě řadila aspoň dvojku dál jsem neměl možnost vyzkoušet a ano z toho interiéru jsem úplně nadšený - british green s chromem a béžová kůže v kombinaci s dřevěnými doplňky prostě nemá chybu

No nic jdu na ten výfuk