Foto Roewe 750
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Foto Roewe 750
Mě se to auto líbí. Kdybych nevěděl že to je čína, tak bych si ho možná i koupil
- Roman620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som z toho auta chcelx interiér a zadný nárazník so svetlami, mňam 

Rover 75 2,0CDTi
Tak sem dneska hledal kde se to dá koupit
Nebo nějakou cenu, a zřejmě to zatím neopustilo Činu 
Jinak ten V6 motor je nápadně podobnej V6 Roveroj. žeby stejnej motor dělanej v číně ?

Jinak ten V6 motor je nápadně podobnej V6 Roveroj. žeby stejnej motor dělanej v číně ?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ani bych se nedivil, kdyby to byl jejich vlastni vynalez ...
Pracky jim urazit! 

Ten zadek je podobnej těm jejich jinejm autům. Asi to bude vycházet z jejich odlišné kultůry 
Každopádně příde mě, že předek má větčí sklon. Což není pěkné, a ten zadek vůbec neladí s předkem. Ale to je možná síla zvyku/ pohledu.
No a nemůžu si pomoc, ale když to takle překopaj, měli udělat něco i s tou optyckou vejškou. Příjde mě, že nad kolama je hrozně velkej prostor. jakoby to mělo extra měnké pérování a ty kola se potřebovali zvedat o 15cm. přítom to sou tak 17" ale furt nevyplněj blatníky.

Každopádně příde mě, že předek má větčí sklon. Což není pěkné, a ten zadek vůbec neladí s předkem. Ale to je možná síla zvyku/ pohledu.
No a nemůžu si pomoc, ale když to takle překopaj, měli udělat něco i s tou optyckou vejškou. Příjde mě, že nad kolama je hrozně velkej prostor. jakoby to mělo extra měnké pérování a ty kola se potřebovali zvedat o 15cm. přítom to sou tak 17" ale furt nevyplněj blatníky.
Máš dobrý postřeh - nevyplněné blatníky, ale asi to souvisí nějak s těma sochama, co maj vypoulené oči. Ale aspoň víme, jaká kultura ovládne Evropu...
Rover 214 Si
Tak toto je hnus,snad usnu!
-
- Kontaktovat uživatele:
Mazec, kdyby to dělai i ve variantě Tourer, tak by se jim vlezlo o dva malý číňánky do kufru víc.
Jinak jsem si po ránu hezky zazpíval. I like Chinese....
Jinak jsem si po ránu hezky zazpíval. I like Chinese....
To je teda hnus 

-
- Kontaktovat uživatele:
U fiat alfy jsou so na to zvyklí.