Na penzion zavolám a zruším rezervaci, no a jídlo co mám nahlášený tak ho prosím taky někdo zrušte. Díky.
a já tu paníthomas píše:opravdu, ale tim myslim opravdu ! bych chtel videt tu klec![]()
No tedy z takové dááááálky že fakt dojedeš paráááádaROVERMAN 2 píše:Ahojte Zdravím.Přijedu též,jen kolega s mojí bývalou 416-tkou nemůže-rodinná oslava a manželčina 45-ka asi zůstane doma....ještě uvidím,jestli pojede se mnou mojí 75-kou,nebo v závěsu se svoji 45-kou![]()
![]()
![]()
Dotazník vyplněn,papání nahlášeno.....tak už jen čekat.....čekat......čekat.....
Víš ten pátek jsme udělali protože kdo přijede z dálky jako já tady ze Sudet musím vyrážet třeba na Rajhrad okolo cca 4 ranní a docela mazec tak jsem rád, že tak po ránu neměří rychlost.. což není optimální, když pak je celodenní srazík , takže jsme koncipovali aby účastníci "zájezdu zavíráku " mohli dojet v klídku a v pohodě semka na sever třeba po práci a bez stresu bez ohledu na čas , tak v pátek buď relax po cestě, nebo lehce posedíme a z Heřmanic je to pak do Liberce na náměstí v klidu cca 40 minutrafan1415 píše:Dojedu v pátek ale kam a kdy mám dojet? ? ? nějak to tu nemohu vyčíst nikde
thomasi přepínám Těthomas píše:jsem po praci , ted uz jenom prepnout mozek na vikend
tedy tedy já si snad pro Tebe dojedu kámo !!!!!!!!!Miskjo píše:Ruším svojí účastOmlouvám se, ale změnilo se pár věcí a nemůžu z domu. Hodně mě to štve, protože tohle by byl můj poslední sraz. Venku mi už stojí jiné žihadlo a MG se odveze zpátky na SK a tam se bude prodávat. Přeji Všem hezký víkend!
Na penzion zavolám a zruším rezervaci, no a jídlo co mám nahlášený tak ho prosím taky někdo zrušte. Díky.