VIII. MINI RACE DAY Vysoké Mýto 2.5.2015
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
VIII. MINI RACE DAY Vysoké Mýto 2.5.2015
http://www.minifanclub.cz/classic/?page=187
pokud má někdo zájem, neměl by váhat s přihlášením, už je hodně moc aut.
pokud má někdo zájem, neměl by váhat s přihlášením, už je hodně moc aut.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Re: VIII. MINI RACE DAY Vysoké Mýto 2.5.2015
No tak kluci! Nenechte mě tak snadno vyhrát Romane, kde jsi? Kluci se ZSama.... Nebuďte bábovky!
Jedno Cooper S byvaleho aktivniho clena MG/Rover fora jede
Doufam, ze budu mit sanci presvedcit Trundu aby mel jako sen Mini namisto Hondy
Trunda - jaka budes mit kola?
Doufam, ze budu mit sanci presvedcit Trundu aby mel jako sen Mini namisto Hondy
Trunda - jaka budes mit kola?
Mini Cooper S, 2007 - 1,6l turbo, 128 kW
No vzhledem k tomu, že i Honda přechází na turbo, tak se to stát může
Kola.... opět slicky na 15". Bohužel ale ET45, což není úplně optimální. Podvozek ale budu mít o cca 2 cm dolů, což rozhodně pomůže. Samosvor ale letos nestíhám.
Kola.... opět slicky na 15". Bohužel ale ET45, což není úplně optimální. Podvozek ale budu mít o cca 2 cm dolů, což rozhodně pomůže. Samosvor ale letos nestíhám.
Tak to bude trochu ne-fair souboj kdyz ja nemam slicky, ale nevadi
Tvůj boj
... prosím tě ty moje ohoblovaný slicky X-krát přemrznutý už zdaleka nebudou mít takové vlastnosti, jaké by mohly mít Navíc bez toho samosvoru to stejně nebude pořád ono Prostě proti minulému závodu letos vsázím na nižší těžiště, lepší brzdy a předpokládaný lepší chod motoru a samozřejmě vytrénovanějšího řidiče, ačkoli letos budu mít před závodem najeto prachbídně málo kilometrů, protože auto snad bude funkční asi dost těsně před akcí
Jinak můj cíl je porazit Karlův nejlepší čas, tedy zlepšit se minimálně o 0,5s a přiblížit se předloňskému času J0hnyho, tedy líznout hranici dvou minut a zlepšit se o cca 4s. To ale asi bez vyššího výkonu a samosvoru tak snadno nepůjde i vzhledem k tomu, že na startu jsou slicky studený a drží až tak od druhého kola.
... prosím tě ty moje ohoblovaný slicky X-krát přemrznutý už zdaleka nebudou mít takové vlastnosti, jaké by mohly mít Navíc bez toho samosvoru to stejně nebude pořád ono Prostě proti minulému závodu letos vsázím na nižší těžiště, lepší brzdy a předpokládaný lepší chod motoru a samozřejmě vytrénovanějšího řidiče, ačkoli letos budu mít před závodem najeto prachbídně málo kilometrů, protože auto snad bude funkční asi dost těsně před akcí
Jinak můj cíl je porazit Karlův nejlepší čas, tedy zlepšit se minimálně o 0,5s a přiblížit se předloňskému času J0hnyho, tedy líznout hranici dvou minut a zlepšit se o cca 4s. To ale asi bez vyššího výkonu a samosvoru tak snadno nepůjde i vzhledem k tomu, že na startu jsou slicky studený a drží až tak od druhého kola.
Ty jo, dobre. Pekna strategie. To se mi libi.
JOhny snad pojede taky. Psal jsem mu at vyrazi i tuto sobotu do Myta, ale prej taky ladi
Popravde ja mam Mini taky ted na spalkach - taky snizeno (H&R pera), desky EBC zlute a vpredu pancerovane hadice (zadky az priste - na 7,5 roku starem aute nejdou povolit a bude se to muset urvat, coz se ted nestiha).
Jsme to ale blazni...
JOhny snad pojede taky. Psal jsem mu at vyrazi i tuto sobotu do Myta, ale prej taky ladi
Popravde ja mam Mini taky ted na spalkach - taky snizeno (H&R pera), desky EBC zlute a vpredu pancerovane hadice (zadky az priste - na 7,5 roku starem aute nejdou povolit a bude se to muset urvat, coz se ted nestiha).
Jsme to ale blazni...
na MRD jedu, ale zase jen jako doprovodné vozidlo
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
Hele, tys měl ty žlutý EBC i na ZRu, že? Jaký jsi s něma měl zkušenosti...
Cela rodina, parada
Zlute nejlepsi. Davam je znova.
Jednak nebyl vyber na ZR nejsirsi (a ted na Mini to je jen o neco malo lepsi) a druhak stoji sice vice nez standard, ale jine lepsi desky jsou jeste mnohem drazsi.
Na ZR jsem mel standard a pak zelene EBC. Ty nebyly vyrazne lepsi a diky obcasnemu vytazeni auta na okruh vydrzeli jen 10.000 km. Taky maji na webu napsano, ze na okruh jako ze NE.
Pak jsem zkusil zlute a ty jsou bez chyby. Jizdu na okruhu vydrzi bez problemu, nevadnou, neojedou se po 10.000 km.
Ted na Mini jsou pomerne velke brzdy - vpredu kotouce 294 mm, ale po nekolika zatackach vadnou. Desky jsou original ATE a na okruhu nestihaji. Pevne verim, ze zlute EBC budou bez problemu.
Zlute nejlepsi. Davam je znova.
Jednak nebyl vyber na ZR nejsirsi (a ted na Mini to je jen o neco malo lepsi) a druhak stoji sice vice nez standard, ale jine lepsi desky jsou jeste mnohem drazsi.
Na ZR jsem mel standard a pak zelene EBC. Ty nebyly vyrazne lepsi a diky obcasnemu vytazeni auta na okruh vydrzeli jen 10.000 km. Taky maji na webu napsano, ze na okruh jako ze NE.
Pak jsem zkusil zlute a ty jsou bez chyby. Jizdu na okruhu vydrzi bez problemu, nevadnou, neojedou se po 10.000 km.
Ted na Mini jsou pomerne velke brzdy - vpredu kotouce 294 mm, ale po nekolika zatackach vadnou. Desky jsou original ATE a na okruhu nestihaji. Pevne verim, ze zlute EBC budou bez problemu.
No jsem zvědav... na EBC desky jsem moc chvály neslyšel, tedy spíš naopak. Když už fakt race desky, tak všichni doporučují jedině Ferodo... EBC kotouče jsou ale ok. Tak snad ti vydrží
Tak to nevim. To nemohu porovnat. Mozna jestli by byly lepsi nez zlute EBC... Na ZR fakt nebylo potreba vice. Uvidim ted na vetsich brzdach...
No já vzhledem k napnutému rozpočtu půjdu do obyč Mintex desek, na které jsou celkem dobré reference a k tomu přední Mtec kotouče. O žlutých EBC jsem uvažoval, ale cenově už je to mimo a fakt se jich bojím. I na TypeR je kluci moc nedoporučujou...
Kurňa dobrej su já Karla jsem vyhecoval (už je zapsaný) a teď bude mít co dělat, aby auto stihl dát do kupy, protože si nechce nechat ode mě naklepat zadnici ... do háje, to abych už taky fakt začal něco dělat
Noooo,
Tak jako zajezdil bych si rád sice jen na normálních gumách a nejspíš se strachem o auto, ale beru to jako dobrou příležitost zjistit jak se to auto bude chovat na hraně
Tak jako zajezdil bych si rád sice jen na normálních gumách a nejspíš se strachem o auto, ale beru to jako dobrou příležitost zjistit jak se to auto bude chovat na hraně