Ostravská Briketa -- 15. - 17. 5. 2015
Re: Ostravská Briketa -- 15. - 17. 5. 2015
Pár nedostatků, některé větší....některé menší....nic z toho nemělo vliv na celkově výborný dojem, ostatně, o nic závažného nešlo, hlavně, že jsme se všichni sešli.
V detailech:
Landek Park- to mi naprosto učarovalo, zachvátila mě touha stát se havířem, tak uvidíme, jak dlouho mě to bude držet.
Radegast - jako pivaře mě to sice moc neoslovilo, ale ta flaškárna byla úžasná.
Hotel v Trojanovicích byl slušný, cena sice vyšší, ale vzhledem k lokalitě se tomu nedivím
Cesty hezké, obecně Slezsko a beskydské podhůří mám moc rád a rád tam jezdím.
Víkend byl meganáročný, protože my jsme si ještě naložili na hrb cestu do Olomouce a strávili zbytek dne až do podvečera ve vlakovém depu u parních mašin.
Velké poděkování Rudovi od nás za zorganizování a rovněž tak i vám všem návštěvníkům, kteří jste pana organizátora účastí podpořili a nemalou měrou přispěli k tomu, že se sraz takto výtečně vydařil.
V detailech:
Landek Park- to mi naprosto učarovalo, zachvátila mě touha stát se havířem, tak uvidíme, jak dlouho mě to bude držet.
Radegast - jako pivaře mě to sice moc neoslovilo, ale ta flaškárna byla úžasná.
Hotel v Trojanovicích byl slušný, cena sice vyšší, ale vzhledem k lokalitě se tomu nedivím
Cesty hezké, obecně Slezsko a beskydské podhůří mám moc rád a rád tam jezdím.
Víkend byl meganáročný, protože my jsme si ještě naložili na hrb cestu do Olomouce a strávili zbytek dne až do podvečera ve vlakovém depu u parních mašin.
Velké poděkování Rudovi od nás za zorganizování a rovněž tak i vám všem návštěvníkům, kteří jste pana organizátora účastí podpořili a nemalou měrou přispěli k tomu, že se sraz takto výtečně vydařil.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Díky moc za sraz, pěkné počasí a za srazy zatím nepolíbenou lokalitu Nemám žádnou zásadní výhradu snad jen krom toho, že pro nás s dětičkami to bylo náročnější skrz delší přesuny a nabušený program Ale tak my s tím tak nějak počítáme a podstatné je to, že dětem se vše líbilo Hlavně vláček a možnosti dětských atrakcí všude, kde jsme se objevili.
Z platby za vstupné do dolu bych žádné drama nedělal. "Obyčejná" chyba v komunikaci, z které se dá poučit... operativně řešitelné, takže nic z čeho by si měl člověk dělat žaludeční vředy... netřeba dál rozebírat.
Stravování - chce to víc na lidi tlačit, že je třeba formulář vyplnit. Tedy víc to připomínat a dát velkým písmem datum, kdy bude objednávka uzavřena. A ty, co váhají upozornit, že se taky třeba vůbec nenají, resp. tím minimálně zkomplikují hladký průběh výdeje jídla. Ve formuláři byla taková nějaká zmínka, že si každý klidně může dát "co chce" - asi to příště nezmiňovat, bo si to někteří vyloží po svém Ale jídlo bylo opravdu vynikající a i to zdržení bych neviděl dramaticky - aspoň byl čas na pokec
Fotky snad nějaké dodám, ale můj problém s objektivem se zdá být poslední dobou větší, tak uvidím, co půjde z fotek zachránit....
Z platby za vstupné do dolu bych žádné drama nedělal. "Obyčejná" chyba v komunikaci, z které se dá poučit... operativně řešitelné, takže nic z čeho by si měl člověk dělat žaludeční vředy... netřeba dál rozebírat.
Stravování - chce to víc na lidi tlačit, že je třeba formulář vyplnit. Tedy víc to připomínat a dát velkým písmem datum, kdy bude objednávka uzavřena. A ty, co váhají upozornit, že se taky třeba vůbec nenají, resp. tím minimálně zkomplikují hladký průběh výdeje jídla. Ve formuláři byla taková nějaká zmínka, že si každý klidně může dát "co chce" - asi to příště nezmiňovat, bo si to někteří vyloží po svém Ale jídlo bylo opravdu vynikající a i to zdržení bych neviděl dramaticky - aspoň byl čas na pokec
Fotky snad nějaké dodám, ale můj problém s objektivem se zdá být poslední dobou větší, tak uvidím, co půjde z fotek zachránit....
Strašně moc vám všem přátelům děkuji za kladné ohlasy a tímto vám všem oznamuji,že mě to tak nastartovalo,že příští ročník Ostravská Briketa bude i kdyby koza na čertovi jezdila
Ovšem,že jsem zjistil,že organizace vícedenního srazu je pěkný záběr,tak určitě to bude mnohem lepší,protože se mi nabídli dva báječní lidé(Blowd-Ingrid a Hergot-Tomáš)a chtěl bych potom rád pozval lidi i z ostatních anglických klubů,aby to bylo ještě veselejší.
Ovšem,že jsem zjistil,že organizace vícedenního srazu je pěkný záběr,tak určitě to bude mnohem lepší,protože se mi nabídli dva báječní lidé(Blowd-Ingrid a Hergot-Tomáš)a chtěl bych potom rád pozval lidi i z ostatních anglických klubů,aby to bylo ještě veselejší.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
Díky Cvrkovi i všem ostatním za krásný víkend.
Rudo, kdybys potřeboval nějak pomoci (třeba s vypisováním plánů, rozpisů, map, popisek aut, atp...), jsem k dispozici.
Rudo a Pěťulo, mám v práci kilo kalafuny kdyby jste na další sraz chtěli mlsat
Rover 75 2.0 V6 r.v. 2001 Průměrná spotřeba kolem 11Litrů
http://rafan1913.rajce.net/Muj_Rover_75
http://rafan1913.rajce.net/Muj_Rover_75
No tak to ji každopádně nevyhazuj a pořádně ji zabal,aby se na ni neprášilo---ještě bys nechal skazit takovou dobrotu.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
Sraz byl pěkný, i když pro nás zkrácený (důvody Cvrko zná ), ale podpořit ho, byla pro nás skoro povinost Příště to bude určitě na dýl.
To-Trunda-,,Ve formuláři byla taková nějaká zmínka, že si každý klidně může dát "co chce" - asi to příště nezmiňovat, bo si to někteří vyloží po svém.´´-tohle bych neviděl tak černě, stačí tedy jen dle jídelního lístku dané restaurace vybrat ,,co´´dotyčný žádá a je po problému. Restaurace je připravena, objednatel uspokojen, problémek s prodlevami zažehnán.
Díky Cvrko a zase někdy.
To-Trunda-,,Ve formuláři byla taková nějaká zmínka, že si každý klidně může dát "co chce" - asi to příště nezmiňovat, bo si to někteří vyloží po svém.´´-tohle bych neviděl tak černě, stačí tedy jen dle jídelního lístku dané restaurace vybrat ,,co´´dotyčný žádá a je po problému. Restaurace je připravena, objednatel uspokojen, problémek s prodlevami zažehnán.
Díky Cvrko a zase někdy.
R 400 SDI 99
Přátelé,dnes jsem volal na Hotel Ráztoka ohledně reklamace,že mají na bowlingu v koulích malé díry a oni mi to neuznali.
Ještě bych chtěl podotknout,že náš zánovní člen René alias Majorus je kybork--zjistil jsem to po zhlédnutí Rafanových fotek ze srazu a na fotkách číslo 579 a 580 jde vidět,že je to nejnovější čínský robot Roverus žluté barvy
Ještě bych chtěl podotknout,že náš zánovní člen René alias Majorus je kybork--zjistil jsem to po zhlédnutí Rafanových fotek ze srazu a na fotkách číslo 579 a 580 jde vidět,že je to nejnovější čínský robot Roverus žluté barvy
Rover 75 CDTi r.v. 2005
za mě jenom chvála, podle mě to byl sraz na jedničku. Jedinou botu jsem udělal já, když jsem se vydal z Dřevjanky za kolegou, který jel už domů a né do pivovaru a tak jsem utrhnul konec kolony a AnderN nás pak musel nahánět. Tímto se tedy omlouvám za vzniklý zmatek.
Jinak jsem si celý víkend krásně užil a najezdil pěkných 811km
Velké DÍKY organizátorům a neméně velké DÍKY všem zúčasněným
Jinak jsem si celý víkend krásně užil a najezdil pěkných 811km
Velké DÍKY organizátorům a neméně velké DÍKY všem zúčasněným
ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
Jo tak takto to vzniklo Pravda, že ta čtyřstovka pak zmizela...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě, proto jsem jel poslední, abych nahnal zbloudilce ke správnému cíli
Ondro,děláš do letadel,tak nějakých pár aut Tě přece nemůže rozházet.
A v klidu reaguji na maminku Katky která si myslela,že za roztržení kolony můžu já,tak je tady popsaný celý problém věci.
A v klidu reaguji na maminku Katky která si myslela,že za roztržení kolony můžu já,tak je tady popsaný celý problém věci.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
Vzpomínka na briketu,KALAFUNA---sedíme dnes večer s dcerou Denisou u skleničky portského a vzpomínáme na sraz,no padla řeč kdo co sežral v pivovaru a já blbec jí řekl,že kdo nežral kalafunu tak není chlap a se ani neohlédnu a Denisa měla kus v papuli(od srazu nám asi čtyři kousky ležely na stole) se slovy a co říkáš teď.Nevím co k tomu dodat.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
Dcera pije alkohol??
Já že je to dost mladá samička....
Nu což...dobrá....
Kalafuna byla zcela bez chuti, nic zajímavého, ale ten slad, to je moje.
Akorát jsem toho odhadem tehdy snědl asi půl kila a pak mi z toho tak dvacet minut nebylo nejlíp
Já že je to dost mladá samička....
Nu což...dobrá....
Kalafuna byla zcela bez chuti, nic zajímavého, ale ten slad, to je moje.
Akorát jsem toho odhadem tehdy snědl asi půl kila a pak mi z toho tak dvacet minut nebylo nejlíp