Rakouský Rover club nás srdečně zve na Mezinárodní sraz Rover 2019, který se bude konat ve dnech 23. - 26. května 2019 v rakouském Štýrsku. Rakouský klub tam také oslaví 30. výročí svého vzniku. Oficiální program:
PDF verze ke stažení:
Registrace
Pro bližší informace o cenách jednotlivých variat účasti si stáhněte registrační formulář. Ten je potřeba vyplnit a odeslat organizátorům společně s rezervační zálohou do 29. 3. 2019.
Registrační formulář anglicky:
Registrační formulář česky:
Upozornění: z organizačních důvodů je kapacita srazu omezená na 40 vozidel!
Registrační formulář prosím vyplňte a pošlete na e-mailovou adresu klubu: info@roverclub.cz
V případě jakýchkoliv nejasností mě kontaktujte, buď zodpovím nebo zjistím.
Mezinárodní Rover sraz 2019 - Štýrsko, Rakousko
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mezinárodní Rover sraz 2019 - Štýrsko, Rakousko
Tak ... jak nejlépe zhodnotit uplynulý prodloužený víkend ve štýrském Toskánsku? Snad jako unikátní kombinaci nádherné přírody, lokální kultury a produktů, samozřejmě klasických britských vozů a doslova zabijácké gastronomie
Program srazu, který zahrnoval návštěvu chovu lipicánských koní, závodního okruhu Red Bull Ring, staré lisovny dýňového oleje nebo projížďku parním vlakem, byl průběžně prokládán degustačními zastávkami v tradičních vinařstvích a nečekanými soutěžními úkoly zaměřenými na znalost techniky našich vozů, místní zvláštnosti, a zručnost v podobě technického úkolu i poměrně dobře zorganizované setinové soutěže.
Celou akci jsme si parádně užili, přestože se nám nepovedlo dosáhnout vítězství v žádné ze soutežních disciplín. Organizátorům srazu jsme vyjádřili poděkování a představitelům rakouského klubu blahopřáli ke 30-letému výročí existence jejich organizace. Jsme rádi, že náš česko-slovenský RoverClub je již chápán jako nedílná součást evropské scény a věříme, že naše spolupráce bude úspěšně pokračovat i v následujících letech.
Přikládám odkaz na několik fotografií. Myslím, že některé smínky opravdu přesvědčivě dokumentují náročnost tohoto výletu
https://photos.app.goo.gl/xmAvdu9yR5n3Gzxe8

Celou akci jsme si parádně užili, přestože se nám nepovedlo dosáhnout vítězství v žádné ze soutežních disciplín. Organizátorům srazu jsme vyjádřili poděkování a představitelům rakouského klubu blahopřáli ke 30-letému výročí existence jejich organizace. Jsme rádi, že náš česko-slovenský RoverClub je již chápán jako nedílná součást evropské scény a věříme, že naše spolupráce bude úspěšně pokračovat i v následujících letech.
Přikládám odkaz na několik fotografií. Myslím, že některé smínky opravdu přesvědčivě dokumentují náročnost tohoto výletu

https://photos.app.goo.gl/xmAvdu9yR5n3Gzxe8
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, ano zrovna to zelené SD bylo se šestiválcem, kompletně renovované. Avizovaný JET 1 se nakonec bohužel nezúčastnil.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Slyšel jsem o tom, že jeho hnědá P6 je upravená, ale jak moc jsem nezkoumal a zmínky o motoru 3.9 V8 z Range Roveru se týkaly jiného auta. Takže nemohu potvrdit.
Každopádně jsem se utvrdil v tom, že na tyto akce bych neměl jezdit, mám pak nutkání projíždět inzerci a hledat vhodnou P5B/P6 s V8 ... a pak zase ztroskotám na tom, že bych ji neměl kam dát

Krása....
No jo Ondro a vezmi si to tak, že pokud nekoupíš teď, tak později už to bude i finančně horší
Hele..... já stodoly v okolí čekuju. Jednu jsem měl vyhlídlou, ale bohužel byla v dost mizerném stavu a oprava by znamenala značnou investici vzhledem k tomu, že střecha byla celá na výměnu a některé části zdí byly odplavené. Ale když jsem se tam byl podívat nedávno, tak mě zamrzelo, že jsem ji přeci jen nekoupil, protože dnes už je úplně rozebraná
Před nějakým rokem byla za asi 120 tis., ale dala by se určitě ještě ukecat. Plocha mohla být odhadem tak na 15 aut.
No jo Ondro a vezmi si to tak, že pokud nekoupíš teď, tak později už to bude i finančně horší

Hele..... já stodoly v okolí čekuju. Jednu jsem měl vyhlídlou, ale bohužel byla v dost mizerném stavu a oprava by znamenala značnou investici vzhledem k tomu, že střecha byla celá na výměnu a některé části zdí byly odplavené. Ale když jsem se tam byl podívat nedávno, tak mě zamrzelo, že jsem ji přeci jen nekoupil, protože dnes už je úplně rozebraná

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tady v Brně už se kvůli komplikovanému parkování prodávají garáže za 400-600 tisíc podle stavu
o stodolách nebo nějakých halách nemluvě, to lítají miliony ... ale to jsme odběhli k jinému tématu.

Našel jsem video ze srazu.
https://www.youtube.com/watch?v=r9s0321TvkI
https://www.youtube.com/watch?v=r9s0321TvkI