MGF/TF Projížďka Českým Krasem 14.9.2019
MGF/TF Projížďka Českým Krasem 14.9.2019
Vážení přátelé,kamarádi a majitelė MGF/TF
Protože naše poslední setkáni bylo opět velice povedené . Dovoluji si navrhnout další projížďku tentokrát ve Středních Čechách Českým Krasem
Kdy : 14.9 2019
Kde : parkoviště u Koněpruských jeskyni
Sraz : Trošku neobvykle 14 30 hod
Plán akce : Prohlídka jeskyni
Následně projížďka Českým Krasem se zastávkou u bývalého lomu " Amerika"
Přejezd do areálu hřiště FC Trubín kde nás bude čekat stánek s dobrým pivem, jiným občerstvením a voňavou pečení na grilu a samozřejmě nějakými těmi soutěžemi
Proto si dovoluji navrhnout (jak už jsme se bavili na posledním srazu )aby se posádky vozů zdrželi až do druhého dne
Na závěr bych Vás poprosil o vyjádření k mému návrhu kvůli zajištění organizace
Děkuji a těšíme se se Zdení na naše setkání
Protože naše poslední setkáni bylo opět velice povedené . Dovoluji si navrhnout další projížďku tentokrát ve Středních Čechách Českým Krasem
Kdy : 14.9 2019
Kde : parkoviště u Koněpruských jeskyni
Sraz : Trošku neobvykle 14 30 hod
Plán akce : Prohlídka jeskyni
Následně projížďka Českým Krasem se zastávkou u bývalého lomu " Amerika"
Přejezd do areálu hřiště FC Trubín kde nás bude čekat stánek s dobrým pivem, jiným občerstvením a voňavou pečení na grilu a samozřejmě nějakými těmi soutěžemi
Proto si dovoluji navrhnout (jak už jsme se bavili na posledním srazu )aby se posádky vozů zdrželi až do druhého dne
Na závěr bych Vás poprosil o vyjádření k mému návrhu kvůli zajištění organizace
Děkuji a těšíme se se Zdení na naše setkání
Re: MGF/TF Projížďka Českým Krasem 14.9.2019
U mě by 14.9. mělo být bez problémů 

_
MGF 1.8 88kW / - 2017-? ::
Classic Mini 1.3 46kW / - 2020-? ::
-
Predbezne taky potvrzuji ucast 

- - - MGF 1.8 2001 - - -
-
Já svoji úačast potvrzuji, myslím, že nás čeká tentokrát jiný sraz a mohlo by to být o to zajímavějši. S Masterem jsme se bavili, že bychom sraz tentokrát započali až v odpoledních hodinách a posunuli ho do večera, v rytmu decentní hudby, střidmého pití a mírného obžerství.
Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775
Přátelé kamarádi
Vzhledem k tomu že termín srazu se neúprosně blíží tak bych chtěl jen upřesnit jak to bude pravděpodobně probíhat
Sešli by jsme se trošku neobvykle až odpoledne a to ve 14 30 hod a to přímo na parkovišti u Koněpruských jeskyni Poklábosime ,okouknem ty naše krasavce a půjdeme na prohlídku jeskyni (je to tak na hoďku a asi tam bude chladněji ) Poté by jsme vyrazili na projížďku Českým Krasem se zastávkou u bývalého lomu Amerika Projizku zakončíme už v areálu hřiště FC Trubín Kde na nás bude čekat občerstvení a něco na grilu
Na závěr Vas poprosím o potvrzení účasti a toho kdo a jak se tu zdrží Ohledně objednání masa a rozvozu
Dík
Těším se na vaši účast
Vzhledem k tomu že termín srazu se neúprosně blíží tak bych chtěl jen upřesnit jak to bude pravděpodobně probíhat
Sešli by jsme se trošku neobvykle až odpoledne a to ve 14 30 hod a to přímo na parkovišti u Koněpruských jeskyni Poklábosime ,okouknem ty naše krasavce a půjdeme na prohlídku jeskyni (je to tak na hoďku a asi tam bude chladněji ) Poté by jsme vyrazili na projížďku Českým Krasem se zastávkou u bývalého lomu Amerika Projizku zakončíme už v areálu hřiště FC Trubín Kde na nás bude čekat občerstvení a něco na grilu
Na závěr Vas poprosím o potvrzení účasti a toho kdo a jak se tu zdrží Ohledně objednání masa a rozvozu
Dík
Těším se na vaši účast
-
Ještě doplním.
Součastí setkání budou opět nějaké soutěže jak vědomostní, tak silové, zároveň oslavíme půlhulaté narozeniny moje, Greywolfa a MG.
Vzhledem ke grilování by bylo vhodné předběžně potvrdit vaši účast, tak aby bylo nakoupeno dostatečné množství pochutin.
Možnost přespání po akci je ve stanech přimo v místě, případně je zajištěn rozvoz do přilehlých míst, pokud budete ubytováni jinde.
Místo setkáni:https://mapy.cz/zakladni?x=14.0673389&y ... id=1834407
Cílové místo: https://mapy.cz/zakladni?x=13.9976603&y ... id=5184772
Dobrou náladu s sebou.
Součastí setkání budou opět nějaké soutěže jak vědomostní, tak silové, zároveň oslavíme půlhulaté narozeniny moje, Greywolfa a MG.
Vzhledem ke grilování by bylo vhodné předběžně potvrdit vaši účast, tak aby bylo nakoupeno dostatečné množství pochutin.
Možnost přespání po akci je ve stanech přimo v místě, případně je zajištěn rozvoz do přilehlých míst, pokud budete ubytováni jinde.
Místo setkáni:https://mapy.cz/zakladni?x=14.0673389&y ... id=1834407
Cílové místo: https://mapy.cz/zakladni?x=13.9976603&y ... id=5184772
Dobrou náladu s sebou.
-
Sraz se nám blíží a jsem rád, že mi potvrdilo účast mnoho z Vás.
Jako každý sraz i tentokrát bude něco na prodej:
- další nová plachta přes střechu - černá z kvalitnějšího materiálu
- snižovací čepy do hydragas jednotek
- slušné hydragas měchy 6 kusů (po kontrole a základní údržbě)
Jako každý sraz i tentokrát bude něco na prodej:
- další nová plachta přes střechu - černá z kvalitnějšího materiálu
- snižovací čepy do hydragas jednotek
- slušné hydragas měchy 6 kusů (po kontrole a základní údržbě)
Zdravím kolegy, rád se přijedu vyvětrat, ale .....bude vadit, když nepřijedu eFkem, ale RVéčkem ?
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Sic nejsem pořadatel ale myslím že tě rádi uvidíme i bez eFka a osobně si RVčko rád prohlédnu
_
-
Karle, doraž třeba i kočkou 

Značku zachovám...
A navíc tenhle model připravil půdu pro MGF, na kterém továrna finišovala, takže je to vlastně přímý příbuzný

A navíc tenhle model připravil půdu pro MGF, na kterém továrna finišovala, takže je to vlastně přímý příbuzný

MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Ja to tentokrat osobne nestiham, uzijte si to i za me! Doufam ze nekde budou pekny fotky! 

Omlouvám se Trošku jsem to tu nesledoval Budeme určitě všichni rádi když dorazí i “pribuzni " 
a budeme se tesit

Bylo to fajn....doufám, že nejmenovaná posádka z Práglu dnes zkontrolovala olej
Drobnou skvrnkou byla osoba průvodce v jeskyních.....jak on se jen jmenoval ??
Jinak bezva
Závěrem:
...omlouvám se všem oslavencům, kterým jsem ani nepotřásl tlapou
.
...omlouvám se za možná až militantní obranu britských vozů, pokud se to někoho dotklo, nebo tak něco
. Holt mi poslední dobou ubyla trpělivost....třeba se to ještě zlepší.
...omlouvám se také, v návaznosti na předchozí bod, za sprosté slovo, které jsem nepřeslechnutelně pronesl i před přítomnými dámami
Howgh

Drobnou skvrnkou byla osoba průvodce v jeskyních.....jak on se jen jmenoval ??
Jinak bezva

Závěrem:
...omlouvám se všem oslavencům, kterým jsem ani nepotřásl tlapou

...omlouvám se za možná až militantní obranu britských vozů, pokud se to někoho dotklo, nebo tak něco

...omlouvám se také, v návaznosti na předchozí bod, za sprosté slovo, které jsem nepřeslechnutelně pronesl i před přítomnými dámami

Howgh
I já velice děkuji za moc povedený sraz.
Mohu jen potvrdit že nápad uspořádat sraz až v odpoledních hodinách s následným večerním posezením byl výborný.
Rád jsem vás zase všechny viděl a fotky budou co nejdřív.

Mohu jen potvrdit že nápad uspořádat sraz až v odpoledních hodinách s následným večerním posezením byl výborný.
Rád jsem vás zase všechny viděl a fotky budou co nejdřív.

_