POKEC ;-) - Evropský mezinárodní sraz - 6. - 9. 6. 2024
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Evropský mezinárodní sraz - 6. - 9. 6. 2024
Pojedu se podívat ve čtvrtek navečer btw., kolem 6
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
POKEC ;-) - Evropský mezinárodní sraz - 6. - 9. 6. 2024
Evropský mezinárodní sraz - 6. - 9. 6. 2024
Hlavní téma o srazu je zamčené, aby tam šly jen organizační informace, tak jsem založil vykecávací téma (můžeme pak po srazu sloučit).
Takže kdo jede? Kdo se těší? Kdo je na co zvědavý? Kdo vyvenčí jaký poklad? Už máte nějaké fotky? .... cokoli
Hlavní téma o srazu je zamčené, aby tam šly jen organizační informace, tak jsem založil vykecávací téma (můžeme pak po srazu sloučit).
Takže kdo jede? Kdo se těší? Kdo je na co zvědavý? Kdo vyvenčí jaký poklad? Už máte nějaké fotky? .... cokoli

Re: POKEC ;-) - Evropský mezinárodní sraz - 6. - 9. 6. 2024
Austine, také se zítra snad přijedu podívat, tak se potkáme
Oprášil jsem Labuťku, tak pokud nebude přílišná hrozba deště, tak snad se mi podaří zaparkovat vedle svalnatého Labuťáka 

Zdarec no tak my vyrážíme kolem 10h z Prahy dáme nějakou přestalvku atak snad bude cesta v pohodě ted těch bouraček všude bylo až dost Těšime se tak dojeďte všichni v pořádku

Jsem před Olomoucem.
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak my jsme si střihli rychlou návštěvu Olomouce, ve čtvrtek 6.6.2024
nejprve odpoledne výstavu masožravých rostlin ŽIVÉ PASTI a skleníků vedle hotelu
nutno dodat že výstava moc pěkná, skleníky o dost větší než v Brně
https://www.flora-ol.cz/akce/zive-pasti-2024
a pak k hotelu , vyfotit všechny auta, pozdravit Ondru, Keksina, Trundu, Kamila z Mini clubu a další,
pokecat s pány Krčmářem a Štolfou, prohlédnout Rovera 220 GTi,
pozdravit se s šéfkuchařem hotelu Flora Tomášem Hochlou, členem klubu a příznivcem anglických aut.
Před hotelem bylo postavena venkovní restaurace s grilem a výčepem, v nabídce 4 fantastický jídla od Tomáše,
já měl sandwich a byl luxusní, nepopsatelné, syn měl losos a že prý lepší nikdy nejedl,
ke všemu v ceně omračující výběr salátů, příloh, grilované zeleniny, žampionů, pečiva, okurek ap. Luxusní gastronomie.
Něco málo jsem vyfotil, hotel super, auta krásná, jídlo skvělé, živá hudba - koncert, rozhodně to stálo za to se tam podívat.
Vy ostatní máte šanci alespoň v pátek nebo sobotu, nicméně účastníci mají program a přes den auta u hotelu pochopitelně nebudou.
https://www.rajce.idnes.cz/murphy/album ... 24-olomouc

nejprve odpoledne výstavu masožravých rostlin ŽIVÉ PASTI a skleníků vedle hotelu
nutno dodat že výstava moc pěkná, skleníky o dost větší než v Brně
https://www.flora-ol.cz/akce/zive-pasti-2024
a pak k hotelu , vyfotit všechny auta, pozdravit Ondru, Keksina, Trundu, Kamila z Mini clubu a další,
pokecat s pány Krčmářem a Štolfou, prohlédnout Rovera 220 GTi,
pozdravit se s šéfkuchařem hotelu Flora Tomášem Hochlou, členem klubu a příznivcem anglických aut.
Před hotelem bylo postavena venkovní restaurace s grilem a výčepem, v nabídce 4 fantastický jídla od Tomáše,
já měl sandwich a byl luxusní, nepopsatelné, syn měl losos a že prý lepší nikdy nejedl,
ke všemu v ceně omračující výběr salátů, příloh, grilované zeleniny, žampionů, pečiva, okurek ap. Luxusní gastronomie.
Něco málo jsem vyfotil, hotel super, auta krásná, jídlo skvělé, živá hudba - koncert, rozhodně to stálo za to se tam podívat.
Vy ostatní máte šanci alespoň v pátek nebo sobotu, nicméně účastníci mají program a přes den auta u hotelu pochopitelně nebudou.
https://www.rajce.idnes.cz/murphy/album ... 24-olomouc

Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Je to tak.... včera jsem také udělal rychlonávštěvu, rád jsem se se všemi opět aspoň krátce viděl, nasál atmosféru a vůni milých autíček 
Ale tedy je pravda a přiznávám, že největším lákadlem pro mě byla možnost a opravdu hodně si popovídat s panem Krčmářem a mistrem Štolfou, takovým mým dětským Bleskem McQueenem
A aby to bylo završeno, tak jsme k sobě připustili Labuťku a Labuťáka, nechal jsem je tam chvilku o samotě spolu a uvidím, jestli Labuťka zabřezla
Mají to moc hezky postavené, prolezl jsem jim to do šroubku, srdce mi plesalo vidět v reálu všechny ty výztuhy a modifikace, které mám nastudované jen z homologačních podkladů a jsou podobně řešené jako u okruhových Tomcatů, popovídali jsme o přední nápravě, která po určitém nastavení a modifikacích nedělala problém ani na šotolině a rozhodně nebyla slabým místem.
Delší jízdu s Labuťkou jsem si užil.... začíná být opravdu exotkem na silnici a ten pojízdný skleník má prostě svoje kouzlo
Sice tedy včera nakonec řádně zmokla, ale výjimečná situace výjimku snad Labuťka odpustí 
Držím palce, ať se zbytek srazu vydaří

Ale tedy je pravda a přiznávám, že největším lákadlem pro mě byla možnost a opravdu hodně si popovídat s panem Krčmářem a mistrem Štolfou, takovým mým dětským Bleskem McQueenem

A aby to bylo završeno, tak jsme k sobě připustili Labuťku a Labuťáka, nechal jsem je tam chvilku o samotě spolu a uvidím, jestli Labuťka zabřezla

Mají to moc hezky postavené, prolezl jsem jim to do šroubku, srdce mi plesalo vidět v reálu všechny ty výztuhy a modifikace, které mám nastudované jen z homologačních podkladů a jsou podobně řešené jako u okruhových Tomcatů, popovídali jsme o přední nápravě, která po určitém nastavení a modifikacích nedělala problém ani na šotolině a rozhodně nebyla slabým místem.
Delší jízdu s Labuťkou jsem si užil.... začíná být opravdu exotkem na silnici a ten pojízdný skleník má prostě svoje kouzlo

Držím palce, ať se zbytek srazu vydaří

Fotky ze srazu: https://photos.app.goo.gl/gkmSowCTtCpGaUGr8
Díky Ondrovi a Mirdovi za zorganizování srazu. Sraz byl
SUPER 
Díky Ondrovi a Mirdovi za zorganizování srazu. Sraz byl

- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
moc pěkné fotky
Pristi rok jedem na sraz do Rakouska. Andern sem určitě dá info, jakmile bude k dispozici. Jo a bude to na periferii Brna, někde u Vídně 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Fotky pěkný, já jsem ještě v jednom kole, ale nějak to taky utřepu a zveřejním.
Příští rok se akce koná v termínu 22.-25. 5. 2025 v Badenu za Vídní. Pro nás z Moravy prakticky povinná účast.
Příští rok se akce koná v termínu 22.-25. 5. 2025 v Badenu za Vídní. Pro nás z Moravy prakticky povinná účast.
I já děkuji za možnost se aspoň trošilinku zúčastnit
Dle fotek to vypadá, že se vše povedlo na jedničku a že vládla spokojenost i u zahraničních posádek. Mirdo a Ondro, děkujeme za zvládnutí výzvy a že i v mezinárovním působení si držíme dobré jméno 

Já a děcka jsme byly nad míru spokojeni. A myslím, že i posádky ze zahraničí.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No stále dostávám děkovné zprávy, tak to asi zanechalo dojem 
A už jsem dostal od rakouského klubu oficiální pozvánku na příští rok. Až bude chvilka, tak přeložím a lupnu to sem na fórum.

A už jsem dostal od rakouského klubu oficiální pozvánku na příští rok. Až bude chvilka, tak přeložím a lupnu to sem na fórum.
To si piš, že byl dobrej. Jel bych znovu