XV. PŘEDVÁNOČNÍ VEČEŘE 13.12.2025. VSISKO.
-
Prezident Jarda26
- Kontaktovat uživatele:
Re: XV. PŘEDVÁNOČNÍ VEČEŘE 13.12.2025. VSISKO.
V pořádku, Trundo. Máte zajištěny 2 večeře a zbytek se určitě vyřeší. Ahoj Jarda.
Jardo, diky za super předvánoční srazík.
Jidlo bylo famózní jako vždy. I když jsem se necitil nejlip (trhání dvou stoliček), tak jsem si to užil.
No a kalendáře, ty jsou boží jak vždy. Diky Ondro
Hlavně že tam mám auto a hned dvě
Jidlo bylo famózní jako vždy. I když jsem se necitil nejlip (trhání dvou stoliček), tak jsem si to užil.
No a kalendáře, ty jsou boží jak vždy. Diky Ondro
Hlavně že tam mám auto a hned dvě
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji všem, že si udělali čas a přijeli, a děkuji za organizaci.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Přidávám se s díky, pane Prezidente a kamarádi. Vždy vás moc rádi vidíme...
A téměř vždy odjíždím s výčitkou, že jsem nepokecal se všemi... vždycky zabředneme do nějakého tématu a ten čas je krátký na to si vyříkat vše a se všemi 
Olsonovo díky před nastoupenou jednotkou byl dojemný moment a bylo hezké jak na to všichni reagovali s uvědoměním si toho, jak držíme při sobě a jak každý by se tam mohl takto postavit a vyjmenovávat co kdo jak....
Z mojí rekapitulace toho nejvíc akčního za letošek patří díky Lenhamovi za spolupráci a možnosti úspěšné realizace projektu Lotus Elise S2 Mems3 Adapter (zkusím zde někdy hodit obšírnější info) a za zprostředkování krásného MG TF.
Hombrému za pomoc s registrací TFka
Mirdovi za krásné a dojemné okamžiky hrůzy u Keksinova Pektronu
A v neposlední řadě Keksinovi za dokopání k lámáním/hackováním Pektronu, díky čemuž jsem se zas něco přiučil
Děkuji a těším se na další rok a nové výzvy
Olsonovo díky před nastoupenou jednotkou byl dojemný moment a bylo hezké jak na to všichni reagovali s uvědoměním si toho, jak držíme při sobě a jak každý by se tam mohl takto postavit a vyjmenovávat co kdo jak....
Z mojí rekapitulace toho nejvíc akčního za letošek patří díky Lenhamovi za spolupráci a možnosti úspěšné realizace projektu Lotus Elise S2 Mems3 Adapter (zkusím zde někdy hodit obšírnější info) a za zprostředkování krásného MG TF.
Hombrému za pomoc s registrací TFka
Mirdovi za krásné a dojemné okamžiky hrůzy u Keksinova Pektronu
A v neposlední řadě Keksinovi za dokopání k lámáním/hackováním Pektronu, díky čemuž jsem se zas něco přiučil
Děkuji a těším se na další rok a nové výzvy