MG Rover / British Cars Meeting AUTODROM MOST 9.5.2009
Re: MG Rover / British Cars Meeting AUTODROM MOST 9.5.2009
Čau Žabáku.Jestli jsem dobře pochopil ty vzkazy,tak si chtějí podle krajů udělat sraz na určitém místě a potom dojet do centra dění z každého kraje pohromadě.Tak se kdysi jezdilo Monte Carlo.Já sám jsem se chodil dívat když vozy razily přes Třebovó.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kolego Donutile, jak jsem starej tak jsem blbej. Nevím jak to bylo v "Monte Carlu", ale jestli někam chci jet, tak jedu třeba sám. toť vše....donutil píše:Čau Žabáku.Jestli jsem dobře pochopil ty vzkazy,tak si chtějí podle krajů udělat sraz na určitém místě a potom dojet do centra dění z každého kraje pohromadě.Tak se kdysi jezdilo Monte Carlo.Já sám jsem se chodil dívat když vozy razily přes Třebovó.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tak takto tedy NE E
Takhle z toho našeho spolku nezbyde nic
..byla jsem na srazech v Maďarsku,v Lednici,chystám se do Rakouska, Most je ode mně 176 km
.. ale mně se tedy Ramsesi CHCE ,ikdyž je to na pořádání horší
Nebudeme se tu trhat jako jeden nejmenovaný klub, který začala dělit moravská divize.
Pane kolego Žabáku moc rááda Vás vidím
Zajděte za námi častěji..pěkně prosím 

Pane kolego Žabáku moc rááda Vás vidím

Jeste jednou.... Ramses to nemyslel, ze si udela svuj lokalni sraz, ale ze chce, aby se Brnaci nekde stretli dokupy a pak spolecne vyrazili smer Most! OK? A chtel vytvorit Topic, kde by se lidi mohli domluvit na takovychto mistech....
-
- Kontaktovat uživatele:
Vy jste to vůbec nepochopili... jsem celím kluberm nepochopen 
Já neříkám že nepojedu pojedu i kdybych tam měl dojet vlakem
ale jde mi to, že by bylo fajn to rozdělit na kraje a domlouvat se třeba přímo brňáci, v kolik a odkud pojedeme 

Já neříkám že nepojedu pojedu i kdybych tam měl dojet vlakem

CTR EP3 - http://www.r4ms3s.cz/ctr/" onclick="window.open(this.href);return false; - track car
MG ZR 160 - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=462" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Rover 214Si - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=104" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Termínus technikus "lokální sraz",ve mně (a nejspíš nejen ve mně=nic proti tobě Ramsesi) vyvolává smíšené pocity..ale plán na společný odjezd z Brna do Mostu mně prostě nevyzněl 

Tento terminus technikus byl muj napad
takze se za jeho spatne vyzneni omlouvam... Welinko nemej vubec obavu! Na tomhle serveru neexistuje osoba, ktera by mela neco proti hlavnimu srazu v Moste... vsichni se na neho nezkonale tesi a delaji co je v jejich silach, aby se na neho dostavili. Myslim ze mluvim za vsechny, ne? 

No vidíte že jste se domluvili a já myslel že jsem to hned pod Žabákovýn vzkazem vysvětlil.Buďto jsem blbej a nikdo nerozumí tomu co píšu,anebo každej poslouchá sám sebe.Osobně si myslím že B je správně.
donutil píše:No vidíte že jste se domluvili a já myslel že jsem to hned pod Žabákovýn vzkazem vysvětlil.Buďto jsem blbej a nikdo nerozumí tomu co píšu,anebo každej poslouchá sám sebe.Osobně si myslím že B je správně.

"Jeste jednou" .... to znamena, ze jsem opakoval to, co pred tim Donutil rekl.... hehetrunda.raspi píše:Jeste jednou.... Ramses to nemyslel, ze si udela svuj lokalni sraz, ale ze chce, aby se Brnaci nekde stretli dokupy a pak spolecne vyrazili smer Most! OK? A chtel vytvorit Topic, kde by se lidi mohli domluvit na takovychto mistech....

...pochopil jsem na první pokusR4ms3S píše:chce to tady udělat nový příspěvky kde to bude rozdělený na kraje a udělat v určitých krajích srazy, nechce se mi jet samotnýmu z Brna.

MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Trvám na svém..špatně vyjádřeno..ale úmysl společného setkání a odjezdu do Mostu Trundo i Ramsesi moc chválím
Pánové a dámy,tak to vypadá i na slibnou účast závodu o pohár srazu(na motokárách)..připisujte k registracím i váš případný zájem..děkuji
..a také,jupííí,se začínají hlásit lidičkové z Mini.cz (http://forum.minicooperklub.cz/viewtopi ... 8ffa235ec8)
Díky Maxovi80, který kontaktoval pana Vojtu z Mini.cz

Pánové a dámy,tak to vypadá i na slibnou účast závodu o pohár srazu(na motokárách)..připisujte k registracím i váš případný zájem..děkuji

..a také,jupííí,se začínají hlásit lidičkové z Mini.cz (http://forum.minicooperklub.cz/viewtopi ... 8ffa235ec8)
Díky Maxovi80, který kontaktoval pana Vojtu z Mini.cz

Ok Weli
..... teda, taky uz bych se mel zaregistrovat.... porad jeste vaham s tim, kolik pojede lidi... Nebude problem to pak prehlasit? Treba kvuli ubytovani... navic asi by bylo dobre se s nekym domluvit na spolecnem pokoji na hotelu, pac asi kapacitu nenaplnim 

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Trundo úplně v pohodě..teď jde hlavně o počet aut,a přibližný počet lidí(raději uvést více..kvůli obědům)..počet obědů atp budu potřebovat vědět cca 10dní předem. Ubytování ale asi raději dříve.. a nebooj, určitě se najde pokojík na doplnění kapacity 

Suprrrrr
Tak ja to jeste promyslim a napisu co nejdriv...