auto + bydliště

Zdravím Vás kolegyně Welinko. Vysvětlení může být třeba velice jednoduché, třeba se všichni chovají jako já, - "čekají za bukem" a nakonec dorazí. Však je ještě dost času. Vypadá to však s účastí - slibně.Welinka KP píše:Tak přemýšlím..na sraz je registrováno už dost lidí, vcelku neznámých..ale ještě velká část klubu..tedy známých tváří, ještě ne.. třeba jsem přemýšlela..kde jen se toulá Mechwarrior "Mireček"Do registrace nikoho nehoním..času dost..
Už se moc těším a dávám za pravdu kolegyni Welince. Bylo by dobré, aby se ti, kteří se hodlají srazu zúčastnit, hlásili se pokud možno co nejdříve, protože paní Welinka nemá na bedrech jen jmenný seznam případných účastníků, ale má k zařizování ještě spoustu jiných věcí o kterých my ostatní nemáme ani Ahnung. Jak píše Mechwarrior, přesně popisuje i mé pocity ("atrakce připomínající kolektivní hry a nucená cvičení"- které máme my staší ještě v živé paměti) , ale pro tento případ mám "obranu". Zúčastním se jen těch akcí, na které si vzhledem k mému věku troufnu a na které ne, budu jen přihlížet a - "fotit". Hlavně aby se "trefilo počasí" a nepršelo nám za krk a bude všechno fajn. Z vlastní iniciativy jsem zjišťoval v hotelu Caskade, zda je možné na pokoji připojení k internetu a bylo mi sděleno, že tuto možnost mají jen nadstandardní pokoje. Mám objednaný "standard", takže nechápu, jak já ("závislák") to tam ten jeden den - (respektive noc) "vydržím".Mechwarrior píše:Zdar děcka, nestíhám a v tudle chvíli ani nevím, jestli se zúčastním Mostu - je to na mě moc přebujelá gigantická atrakce připomínající kolektivní hry a nucená cvičení mého mládí, což mě odrazuje, uvidíme .. preferuji menší komorní setkání, i když Most bude určitě také zajímavý ... Rourka by sice chtěla, ovšem časově zatím šit
![]()
Zdravím Welinku, Žabáka a vostatní rourkaře, kurwa to zase sněží nebo co